ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προτάσεις σε όλους

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων, που λήγουν το 2020 στον Παναθηναϊκό είναι μία βασική προτεραιότητα και οι "πράσινοι" έχουν αποφασίσει να γίνουν προτάσεις σε όλους.

Μέσα στον Γενάρη στον Παναθηναϊκό θα έχουν εικόνα ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι παίκτες θα φύγουν μέσα στο 2020, από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Η απόφαση, που έχουν πάρει οι πράσινο» είναι ότι προτάσεις παραμονής θα γίνουν σε όλους. Στους Διούδη, Δώνη, Αποστολάκη, Γιόχανσον, Ινσούα των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και στον Κουρμπέλη που το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Φαίνεται, ότι άμεσες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν με τον Διούδη και τον Δώνη με στόχο να υπάρξει συμφωνία και με τους δύο. Οι επαφές θα αρχίσουν με στόχο μέχρι τις γιορτές να υπάρξει αποτέλεσμα.

Στον Ινσούα έχει γίνει ήδη μία προσέγγιση και μία συζήτηση με τον αδερφό και μάνατζέρ του και αναμένεται να κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση στα οικονομικά πλαίσια, που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Το νεότερο είναι ότι πρόταση ανανέωσης θα γίνει και στον Γιόχανσον. Τόσο με τον Αργεντινό, όσο και με τον Σουηδό όλα εξαρτώνται με τις απαιτήσεις τους. Αν ζητήσουν πάνω από 300.000 ευρώ θα είναι δύσκολο να υπάρξει συμφωνία. Ό,τι και να γίνει θα το ξέρουμε το επόμενο δίμηνο.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός θα του κάνει την καλύτερη πρόταση που μπορεί. Ο παίκτης δεν καίγεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό, για άλλη ελληνική ομάδα και μόνο η προοπτική του εξωτερικού φαίνεται να τον απασχολεί.

Οι πράσινοι τον θέλουν τον αρχηγό και θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουν. Όσον αφορά στον Κώστα Αποστολάκη, όποτε έχει παίξει έχει πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά, στο τελευταίο ματς με την Λάρισα ήταν εξαιρετικός, ο Δώνης εκτιμάει, ότι είναι μία καλή εναλλακτική λύση για την θέση του δεξιού μπακ, αλλά και του δεξιού εσωτερικού μέσου και όλα δείχνουν την παραμονή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ