Παναθηναϊκός: Πρόστιμο στον αργοπορημένο Βέργο

Vergos, Panathinaikos (eurokinissi)

Ο Νίκος Βέργος καθυστέρησε να μεταβεί στην προπόνηση της Τρίτης (8/10) και τιμωρήθηκε με πρόστιμο με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Με πρόστιμο το οποίο προβλέπεται στον εσωτερικό κανονισμό τιμωρήθηκε την Τρίτη ο Νίκος Βέργος καθώς ο νεαρός επιθετικός άργησε να μεταβεί στο "Γ. Καλαφάτης".

Από την αρχή της σεζόν εξάλλου έχουν μπει κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν άπαντες αλλιώς υπάρχει τιμωρία με βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Το πρόστιμο μάλιστα αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων που υπάρχει στο "Γ. Καλαφάτης" μαζί με το αντίστοιχο του Μολό χωρίς να γράφει πόσο.

Τα πρόστιμα αυτά που δεν είναι μεγάλα μαζεύονται και μοιράζονται εν συνεχεία στους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα και είναι χαμηλόμισθοι.

Πέρυσι μάλιστα και ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας είχε ρίξει πρόστιμο στον εαυτό του για να δείξει πως όλοι, ανεξαιρέτως πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες και πως κανείς δεν μπορεί να τους παραβεί.

Επιστρέφοντας στο Βέργο τώρα και το πρόστιμο που έφαγε, σαφώς και το θέμα έληξε εν τη γενέσει του με τον νεαρό επιθετικό να ζητάει συγνώμη για την καθυστέρηση του.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.