ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για πληρωμές από την ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για πληρωμές από την ΠΑΕ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η οικονομική στενότητα που βιώνει ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει επιτρέψει την καταβολή της τελευταίας δόσης της σεζόν στους ποδοσφαιριστές.

Κίνηση περιμένουν, αλλά κίνηση δεν έχουν διαπιστώσει ακόμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλλει τη δόση του Μαΐου, όμως με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς έχει περιθώριο να το κάνει.

Τυπικά, η προθεσμία για την καταβολή της τελευταίας δόσης της σεζόν λήγει στο τέλος Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση έχει την ευχέρεια να πληρώσει τους "πράσινους" χωρίς να δημιουργηθούν επιπλοκές. Αν και έτσι και αλλιώς, κανένας από την ομάδα δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να προσφύγει στα όργανα της ΕΠΟ λόγω της καθυστέρησης.

Το μοναδικό σημείο ανησυχίας αφορά την εξόφληση της δόσης του Φεβρουαρίου στους ξένους, διότι οι Έλληνες έχουν εξοφληθεί. Με εξαίρεση τον Ινσούα, οι υπόλοιποι περιμένουν να πάρουν λεφτά από την ΠΑΕ. Οι εκπρόσωποι τους επικοινωνούν με τον Νταμπίζα και έχουν πληροφορηθεί ότι θα αποπληρωθούν την οφειλή στο επόμενο δεκαήμερο.

Αυτός που επηρεάζεται περισσότερο από την καθυστέρηση είναι ο Άντονι Μουνιέ, ο οποίος έχει διαμηνύσει ότι δεν θα συζητήσει τη λύση του συμβολαίου του, πριν λάβει τα δεδουλευμένα του. Ο Γάλλος επιθετικός ξέρει ότι δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη, αλλά προς το παρόν δεν βιάζεται να συναινέσει στην αποδέσμευση του.

Όσο για τη διοίκηση, προσπαθεί να εξοικονομήσει κεφάλαια από άλλους πόρους, προκειμένου να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές. Οι διοικούντες αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ενημερώσει ότι θα διαθέσει χρήματα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ