ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προσανατολίζεται σε δίδυμο Μακέντα – Καμπετσή ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μακέντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται το 4-4-2 για το σαββατιάτικο (24/11) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Γύρισαν στο “Καλαφάτης” οι διεθνείς.

Σε σχήμα με δύο επιθετικούς προσανατολίζεται ο Γιώργος Δώνης, για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Δώνης δούλεψε με τους παίκτες του στην επιθετική τακτική στην προπόνηση της Τετάρτης (21/11) και έδειξε ότι λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου και της αμυντικής τακτικής που εφαρμόζει, θα τοποθετήσει παρτενέρ στον Μακέντα, με επικρατέστερο τον Καμπετσή.

Ο Δώνης έχει στο μυαλό του το 4-4-2, με τον Κότσαρη στην εστία, τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Ινσούα στην άμυνα, τους Χατηγιοβάνη, Κουρμπέλη, Κάτσε, Χατζηθεοδωρίδη στη μεσαία γραμμή και τους Καμπετσή, Μακέντα στην επίθεση. Το εναλλακτικό σενάριο προβλέπει το 4-3-3, με τον Χρήστο Δώνη ως τρίτο κεντρικό χαφ αντί ενός των Χατζηθεοδωρίδη, Καμπετσή.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Οι Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος έβγαλαν όλο το πρόγραμμα και είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν το Σάββατο. Επίσης, οι διεθνείς Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομμάτης, Καμπετσής, Κότσαρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης ενσωματώθηκαν και γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ απουσιάζουν μόνο οι Εμμανουηλίδης και Χριστογεώργος, που δεν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Ελλάδα Κ17.

Οι Διούδης και Μουνιέ υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ο Κουλιμπαλί απουσίασε με άδεια. Ο Αφρικανός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και την Παρασκευή θα αρχίσει αποθεραπεία, ενώ σε ένα δεκαήμερο θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του. Η προπόνηση της Πέμπτης (22/11) έχει προγραμματιστεί στις 17:00.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ