Παναθηναϊκός: Προς επιστροφή στην Παιανία οι Ακαδημίες

Ανατροπή δεδομένων και προς συμφωνία ο Παναθηναϊκός για νέα σύμβαση με την πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη, προκειμένου να επιστρέψουν τα τμήματα υποδομής στο προπονητήριο της Παιανίας.

Η στέγαση των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, ήταν ένας τεράστιος "πονοκέφαλος" για τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" από τις αρχές του καλοκαιριού, με δεδομένο ότι έληξε -και δεν ανανεώθηκε κατόπιν διαφωνίας για το οικονομικό- η σύμβαση που είχε υπογραφεί με την πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη για τη χρήση δύο γηπέδων κι αντίστοιχων αποδυτηρίων του προπονητικού κέντρου της Παιανίας.

Οι "πράσινοι" είχαν αναγκαστεί από την έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας να "μοιράσουν" τα τμήματα σε τρία διαφορετικά μέρη, για τις καθημερινές προπονήσεις: Στο γήπεδο της Λεωφόρου (Κ19), στο πλαστικό γήπεδο του "Γ. Καλαφάτης" και σε γηπεδάκια στη Βάρη. Όλο αυτό όμως, ήταν τρομερά δυσλειτουργικό για την καθημερινότητα των τμημάτων υποδομής του "τριφυλλιού", καθώς δεν υπήρχε ένας ενιαίος χώρος για την προπόνηση της Ακαδημίας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναζήτησαν την καλύτερη δυνατή λύση, ωστόσο, απ’ τη στιγμή που δεν υπήρχαν διαθέσιμοι χώροι, επέστρεψαν τα τελευταία 24ωρα στο τραπέζι των συζητήσεων με την πλευρά του "καπετάνιου" (που είναι και ο ιδιοκτήτης του προπονητηρίου της Παιανίας) και οι δύο πλευρές βρίσκονται πια πολύ κοντά σε συμφωνία για υπογραφή νέας σύμβασης.

Με μεγαλύτερο "ενοίκιο" κατά 60.000€ (180.000€ από 120.000€ που ήταν η πρώτη σύμβαση του 2017), καθώς οι "πράσινοι" αναγκάστηκαν να αποδεχθούν τους νέους όρους, προκειμένου να λύσουν μια και καλή το πρόβλημα και να μην έχουν την Ακαδημία χωρισμένη στα τρία...

Η νέα σύμβαση (εάν δεν υπάρξει κάποιο νέο απρόοπτο) αναμένεται να υπογραφεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού να επιστρέφει τις επόμενες μέρες στο προπονητήριο της Παιανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Οι οδηγίες του Πογιάτος και οι "καυτοί" Καμπετσής, Καρλίτος
Παναθηναϊκός: Plan B με Βερτόνγκ για τον αριστερό μπακ  
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.