ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προς εκτόνωση η κατάσταση με Δώνη, μένει για τα playoffs

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

H επαφή ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη, η κατανόηση για το τεράστιο "αυτογκόλ" που ερχόταν και η πρόθεση του 50χρονου τεχνικού να φύγει με το κεφάλι ψηλά, έχοντας ολοκληρώσει το δεύτερο χρόνο του στον πάγκο της ομάδας

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (31/05), ακόμη και άνθρωποι μέσα στον Παναθηναϊκό θεωρούσαν δεδομένο πως ήταν πλέον θέμα... ημερών (αν όχι ωρών) να βγει -πολύ πιο άμεσα- το "διαζύγιο" των "πράσινων" με τον Γιώργο Δώνη. Δηλαδή, πριν καν αρχίσουν τα playoffs.

Πολύ περισσότερο μετά τη "διαρροή" όλων όσων ανέφερε η επιστολή "χωρισμού" που έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος προς τον 50χρονο τεχνικό το βράδυ της Πέμπτης (28/05).

Και μάλιστα σχεδιαζόταν η δημιουργία ενός προσωρινού μοντέλου με "υπηρεσιακή" λύση στον πάγκο για τα δέκα ματς που απομένουν ως την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Καταπώς φαίνεται ωστόσο, θα έχουμε (ξανά) "ανατροπή" στα εσωτερικά του "τριφυλλιού". Από το βραδάκι της Κυριακής (31/05), υπήρξε μία σειρά από επαφές ανθρώπων της ομάδας με τον Δώνη, με στόχο να υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να πορευτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία στα playoffs.

Στον Παναθηναϊκό κατανόησαν πως θα ήταν τεράστιο "αυτογκόλ" να πάει η ομάδα στα δέκα τελευταία ματς σαν... σκορποχώρι, αφού κάπως έτσι θα ήταν οι συνθήκες με τον προπονητή να φεύγει έξι μέρες πριν από τη σέντρα και το 40% του ρόστερ είτε να έχει... χαιρετίσει ήδη, είτε να είναι στον "αέρα". Οι αγωνιστικοί κίνδυνοι θα ήταν τεράστιοι!

Στην κουβέντα που έγινε με τον Γιώργο Δώνη, του ζητήθηκε να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές και το "τέλος" να έρθει με ηρεμία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και σεβασμό στο φινάλε της χρονιάς. Κι ο Δώνης από την πλευρά του δεν θέλει να το... τραβήξει όλο αυτό, παρά τη δεδομένη πικρία του από τους χειρισμούς που έγιναν σε βάρος του εδώ και πολύ καιρό.

Κι ο ίδιος αγαπάει πολύ τον Παναθηναϊκό και δεν θα ήθελε να φύγει με αυτόν τον τρόπο από την ομάδα, έστω κι αν το "διαζύγιο" έχει προαποφασιστεί από την πλευρά του Αλαφούζου. Στον αντίποδα, θέλει να μείνει γι’ αυτά τα δέκα ματς, να ολοκληρώσει με το κεφάλι ψηλά τον δεύτερο χρόνο του στον πάγκο της ομάδας και να φύγει σαν κύριος από τον σύλλογο.

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς εκτόνωση κι αν δεν προκύψει κάποια άλλη... ανατροπή (απ’ τις δεκάδες που "προσφέρει" απλόχερα ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια), ο 50χρονος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο των "πράσινων" ως το τέλος των playoffs.

Κι από εκεί και πέρα, φαίνεται πως υπάρχει (σε πρώτη φάση) διάθεση για να βρεθεί η "χρυσή τομή" και στο θέμα της αποζημίωσής του για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του, χωρίς εντάσεις και ακρότητες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ