ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προπονητικό φιλικό ευκαιριών στο "Γεώργιος Καλαφάτης"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αρμενάκας EUROKINISSI

Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει την Κ19 στο Κορωπί, με τους αναπληρωματικούς και τον Αρμενάκα στη σύνθεση της. Νιώθει ενοχλήσεις ο Κουρμπέλης.

Την ευκαιρία να τσεκάρει τον Πάνο Αρμενάκα και μερικούς από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ, θα έχει ο Γιώργος Δώνης, στο σημερινό (28/11, 12:00) φιλικό της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού με την Κ19.

Από αυτά που θα δει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό πως θα μοιράσει το χρόνο στα δύο ματς Κυπέλλου στη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Στο προπονητικό διπλό στο "Γεώργιος Καλαφάτης", θα αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Παντελάκης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Αγγελόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Οικονομόπουλος, Κουντουριώτης, Βέργος, Αρμενάκας. Οι υπόλοιποι παίκτες θα προπονηθούν στις 11:00.

ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο θώρακα ο Δημήτρης Κουρμπέλης,, αλλά το ιατρικό επιτελείο εκτιμά θα είναι έτοιμος για το κυριακάτικο (3/12) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Την Τρίτη (27/11), ο 25χρονος αμυντικός χαφ υποβλήθηκε σε θεραπεία και έκανε ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί σήμερα.

Οι συμπαίκτες του έκαναν ασκήσεις υψηλής έντασης για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης με τη χρήση μπάλας. Ο Ινσούα έκανε αποφόρτιση και γυμνάστηκε στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ο Σέχου υποβλήθηκε σε θεραπεία και δούλεψε στο γήπεδο, ενώ οι Μουνιέ και Κουλιμπαλί συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης από τους τραυματισμούς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ