ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με την ομάδα για Ινσούα, Ζαχίντ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Zahid, Panathinaikos (Eurokinissi) EUROKINISSI

Στον δρόμο της επιστροφής βρίσκονται πλέον οι Γκίας Ζαχίντ και Εμάνουελ Ινσούα με τους δύο παίκτες να βγάζουν μέρος του προγράμματος.

Εμάνουελ Ινσούα και Γκίας Ζαχίντ βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση του Παναθηναϊκού αφού τόσο ο Αργεντινός αμυντικός όσο και ο Νορβηγός μέσος πήραν μέρος στην προπόνηση της ομάδας, βγάζοντας το πρώτο πρόγραμμα.

Δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση της Κυριακής με το Βόλο αλλά δεν αποκλείεται αν βγάλουν και τις επόμενες προπονήσεις χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα ίσως θέσουν υποψηφιότητα για να βρίσκονται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Ουσιαστικά η μόνη απουσία ήταν αυτή του Κότσαρη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Δευτέρας έγινε σε δύο γκρουπ και όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν φυσική κατάσταση με μπάλα.

Την Τρίτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή την Πέμπτη.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ