ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προπονήσεις δίχως 12 διεθνείς και τέσσερις τραυματίες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει τους παίκτες για προπόνηση την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης", αλλά δεν θα πάνε πολλοί λόγω των Εθνικών ομάδων.

Τη δεύτερη μέρα του ρεπό τους απολαμβάνουν τη Δευτέρα (8/10) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης τους περιμένει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για προπόνηση την Τρίτη (9/10), αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα έχει στη διάθεση του μικρό αριθμό.

Δώδεκα ποδοσφαιριστές έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, ενώ υπάρχουν και οι τραυματίες. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Δημήτρης Κολοβέτσιος τέθηκαν στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε για τις υποχρεώσεις της Ανδρών στο Nations League. Ο μεγάλος όγκος των διεθνών του Τριφυλλιού, εφτά τον αριθμό, βρίσκεται στην Ελπίδων...

Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Μπουζούκης, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Κώστας Κότσαρης, Νίκος Βέργος, Αργύρης Καμπετσής και Φάνης Μαυρομμάτης θα είναι παρόντες για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21, που θα δώσει η Ελλάδα του Κώστα Τσάνα με την Κροατία και τη Λευκορωσία. Αρχικά, είχε κληθεί και ο Πασχάλης Στάικος, όμως τραυματίστηκε στην Τρίπολη και δεν θα πάρει μέρος.

Τέλος, οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Χρήστος Σέχου και Νίκος Χριστογεώργος συμμετέχουν στην Εθνική Νέων του Γιάννη Γκούμα, που θα δώσει φιλικά παιχνίδια με τη Λετονία.

Από εκεί και πέρα, οι τραυματίες Μουνιέ, Κάτσε, Άλτμαν και Στάικος θα συνεχίσουν τα προγράμματά τους. Οι Κάτσε και Μουνιέ αναμένεται να είναι διαθέσιμοι με τον Πανιώνιο, ο Στάικος ίσως να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο Άλτμαν θα επανέλθει από τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ