ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προκαλεί απορίες ο Μουνιέ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν δρομολογήσει την εξόφληση του Άντονι Μουνιέ και θα περιμένουν τις επόμενες κινήσεις του ποδοσφαιριστή.

Δρομολογημένη είναι η εξόφληση του Άντονι Μουνιέ, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Είναι ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να καταβάλλει τις οφειλόμενες 145.000 ευρώ στον Γάλλο στράικερ, προκειμένου να μην του επιτρέψει να καταθέσει προσφυγή. Η σχετική προθεσμία μετά το εξώδικο λήγει στις 19 Ιουλίου.

Στον Παναθηναϊκό δεν κατανοούν τη γενικότερη στάση του Μουνιέ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θεωρούν ότι δεν συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίλυση της κατάστασης και δεν συμπεριφέρεται με τον επαγγελματισμό που τον διέκρινε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ακριβώς επειδή ο Μουνιέ είχε δώσει διαφορετικά δείγματα γραφής στο παρελθόν, οι κινήσεις του προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη απορία στους "πράσινους". Πριν λίγο καιρό, υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από ομάδα για τον Μουνιέ, αλλά εκείνος την απέρριψε προτού καν συζητήσει και παρότι δεν έχει την ίδια πέραση στη μεταγραφική αγορά.

Όπως και να έχει, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα πληρώσουν στον 32χρονο ποδοσφαιριστή τη δόση Μαΐου στις επόμενες μέρες και θα περιμένουν να αποδεχτεί την πρόταση για τη λύση του συμβολαίου του, χωρίς την καταβολή αποζημίωσης. Αλλιώς, ο Γάλλος θα προπονείται σε άλλη ώρα από την ομάδα, ακόμα και αν στο τέλος ξεμείνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η συμπεριφορά των Όμρι Άλτμαν, Φάνη Τζανδάρη και των άλλων "κομμένων". Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Δώνη, προσπαθούν να βρουν ομάδα για να αποχωρήσουν και δεν έχουν προβάλλει αντιρρήσεις στα λεγόμενα του Νταμπίζα. Ο Άλτμαν αναμένεται να γίνει ο πρώτος που θα διακόψει τη συνεργασία του, αφού ήδη ταξίδεψε στο Ισραήλ για να συμφωνήσει με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα
Αποθεώθηκε στο Τελ Αβίβ ο Άλτμαν
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ