ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες για συμβόλαιο τριών ετών και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή και με τη Μονάρκας.

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Λούκας Βιγιαφάνιες και του Παναθηναϊκού καθώς το όλο θέμα είναι περισσότερο προχωρημένο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στους πράσινους και τον 28χρονο μέσο.

Ο Αργεντινός έχει πάρει άδεια εδώ και κάποιες μέρες από τη Μονάρκας να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες και η πρώτη του επιλογή ήταν ο Παναθηναϊκός. Το τριφύλλι από την πλευρά του ήθελε την επιστροφή του "Βίγια" στην Ελλάδα και έχει εδώ και καιρό έρθει σε επαφή μαζί του με τον Ρόκα να έχει συνομιλήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που θα κάνουν τον Βιγιαφάνιες έναν εκ των πλέον ακριβοπληρωμένων στο ρόστερ ρης επόμενης σεζόν.

Αυτό που απομένει πλέον για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τη Μονάρκας. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε ο "Βίγια" να μείνει ελεύθερος χωρίς η ομάδα του Μεξικό να ζητήσει κάτι ή με μια άλλη φόρμουλα, ως δανεικός ή μέσω συνιδιοκτησίας ή κρατώντας μεγάλο ποσοστό πώλησης.

Όλα δείχνουν όμως πως έχουμε μπει στο τελικό στάδιο ώστε ο Βιγιαφάνιες ο οποίος είχε 53 συμμετοχές και 9 τέρματα στην προηγούμενη θητεία του με την πράσινη φανέλα να επιστρέψει και πάλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ