ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με NOVA

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανατροπή δεδομένων, καθώς, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2020/21, με ένα ποσό που μπορεί να ξεπεράσει τα 7.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους θέσης.

Σε συμφωνία με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2020/21 ήρθε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Το πρωί της Δευτέρας (21/09) υπήρξε επαναπροσέγγιση προς το κανάλι της Κάντζας από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος επιχείρησε να ρίξει "γέφυρες" με το συνδρομητικό.

Τελικά, το deal έκλεισε το πρωί της Τρίτης (22/09), με τη συμφωνία να είναι μονοετούς διάρκειας και να αποφέρει στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 7.000.000 ευρώ αν συμπεριληφθούν και τα μπόνους θέσης. Βέβαια, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, για να επικυρωθεί η συμφωνία, θα πρέπει να περάσει κι από το ΔΣ της "πράσινης" ΠΑΕ που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά στο "Παναθηναϊκός TV", δεν πρόκειται να μπει στον... πάγο, αλλά θα συνεχίσει να δείχνει τις αναμετρήσεις της Κ19 του Τριφυλλιού, αλλά και τους αγώνες των τμημάτων του Ερασιτέχνη. Παράλληλα, δεν αποκλείεται στο συμβόλαιο με τη NOVA να υπάρχει ειδικός όρος για χρήση εκτεταμένων στιγμιοτύπων της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου στο "Παναθηναϊκός TV".

Λίγο αργότερα, ήρθε κι η επιβεβαίωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που γνωστοποίησε τη συμφωνία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Νova.

Σε ό,τι αφορά το "Παναθηναϊκός TV" θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του "Παναθηναϊκός TV" να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Επαναπροσέγγιση με "NOVA"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ