ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προετοιμασία τον Αύγουστο

Παναθηναϊκός: Προετοιμασία τον Αύγουστο

Η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού θα αργήσει και όπως φαίνεται για πρώτη φορά οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κάνουν προετοιμασία τον Αύγουστο.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα και πότε και αν θα ολοκληρωθεί, αφού ο κορονοϊός είναι σε εξέλιξη και αναμένεται για καιρό ακόμα να υπάρχει στοπ σε κάθε δραστηριότητα.

Και στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι στην καλύτερη περίπτωση τα playoffs θα ολοκληρωθούν στο τέλος Ιουνίου, όπως θέλει και η UEFA. Στην περίπτωση που και το ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου, είναι η πρώτη φορά που οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αρχές Αυγούστου!

Αυτό θα συμβεί αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα των «πρασίνων» από την UEFA για να μην ισχύσει η τρίτη σεζόν τιμωρίας της ομάδας λόγω χρεών. Αν ο Παναθηναϊκός τελικά παίξει στην Ευρώπη, οι διακοπές των παικτών θα είναι κουτσουρεμένες, αφού οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να μπουν από νωρίς στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, λόγω χαμηλής βαθμολογίας μετά από τόσα χρόνια απουσίας.

Οσον αφορά τα πρωταθλήματα, ανάλογα και με το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, υπάρχει η σκέψη τη νέα περίοδο να μην αρχίσουν πριν τον Σεπτέμβριο. Μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο δίμηνο για όλη την ανθρωπότητα , προέχει φυσικά πρώτα η υγεία και μετά θα φανεί τι θα γίνει και στην Ελλάδα και αν το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Iουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα ισπανικά γούστα του Ρόκα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ