ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Πράσινος" οΑγιούμπ

Rangers' Scott Arfield, right, and Feyenoord's Yassin Ayoub, left, jump to head the ball during a Europa League group G soccer match between Feyenoord and Rangers at De Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Rangers' Scott Arfield, right, and Feyenoord's Yassin Ayoub, left, jump to head the ball during a Europa League group G soccer match between Feyenoord and Rangers at De Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται ο Μαροκινός μέσος, Αγιούμπ, ο οποίος αγωνιζόταν στην ολλανδική Φέγενορντ και θα αποτελέσει το τρίτο χειμερινό απόκτημα του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο Μαροκινό μέσο, Αγιούμπ, για να τον αποκτήσει και ο παίκτης θα αποτελέσει το τρίτο χειμερινό απόκτημα της ομάδας, μετά τους Ανουάρ και Ναγκί.

Αρχικά, σήμερα το πρωί ολλανδικό δημοσίευμα ανέφερε, ότι "ο παίκτης είναι κοντά στον Παναθηναϊκό" και αργότερα, ότι είναι στην Ελλάδα. Πριν από λίγο, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι οι "πράσινοι" είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον παίκτη, αλλά δεν είναι ακόμα στην Ελλάδα.

ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ

Το όνομα του Αγιούμπ ήταν ψηλά στην λίστα εδώ και καιρό. Στις αρχικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό είχε ζητήσει ένα ποσό, που έφθανε στις 600.000 ευρώ. Ο παίκτης είχε φθάσει κοντά στην Λουντογκόρετς, αλλά δεν έκλεισε.

Ετσι, οι "πράσινοι" επανήλθαν και συμφώνησαν με τον παίκτη, που έριξε της απαιτήσεις του και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Φέγενορντ με ένα ποσό, που θα δώσει ο Παναθηναϊκός και θα τον κάνει δικό του, αφού θα υπογράψει για τρία χρόνια.

Τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα. Ο Αγιούμπ είναι οκτάρι και μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά, τον ήθελε ο Δώνης εδώ και καιρό και είναι μία πολύ σημαντική μεταγραφή για τους "πράσινους".

AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ