ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πονάει ο Μακέντα, ψάχνεται ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεν προπονήθηκε την Κυριακή, υπάρχουν ανησυχίες για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Δώνης αναλογίζεται τις πιθανές επιλογές του...

Εκτός από την απώλεια βαθμών, ο Γιώργος Δώνης αποκόμισε ακόμα ένα πρόβλημα από την ισοπαλία της Λαμίας. Ο Φεντερίκο Μακέντα επέστρεψε στην Αθήνα με πόνους στη μέση και η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο (31/8) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ τίθεται εν αμφιβόλω.

Στην προπόνηση της Κυριακής (25/8) ο Ιταλός επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί. Ωστόσο, οι πόνοι στη μέση δεν έχουν υποχωρήσει και τη Δευτέρα (26/8) το ιατρικό επιτελείο θα τον υποβάλλει σε εξετάσεις.

Εξυπακούεται πως ο Μακέντα θα γυμναστεί συντηρητικά για να προφυλαχθεί και θα ακολουθήσει φυσιοθεραπευτική αγωγή. Περαιτέρω, η κατάσταση του θα παρακολουθείται καθημερινά και θα υπάρξει η ανάλογη διαχείριση εν όψει του ματς του Σαββάτου.

Πάντως, ο Μακέντα εκφράζει τη σιγουριά ότι θα παίξει στη 2η αγωνιστική της Superleague. O 28χρονος στράικερ δεν διανοείται να αφήσει χωρίς "εννιάρι" τον Παναθηναϊκό και αν χρειαστεί, θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη ακόμα και με ενοχλήσεις.

Ήδη, ο Μακέντα έπαιξε με πόνους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού από την προθέρμανση δεν αισθανόταν απολύτως έτοιμος. Για αυτό είχε προθερμανθεί και ο Χατζηγιοβάνης, αλλά εν τέλει ο Μακέντα μπήκε στο γήπεδο.

Ασφαλώς, αν ο Μακέντα δεν τα καταφέρει, τότε ο Γιώργος Δώνης θα έχει ένα μεγάλο κενό στο αγωνιστικό πλάνο του. Οι μόνοι διαθέσιμοι "φουνταριστοί" είναι ο Νίκος Βέργος. στον οποίο ο προπονητής δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και ο Κρίστιαν Κόναν, ο οποίος προορίζεται για δανεικός.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανώς ο Δώνης θα αναγκαστεί να καταφύγει σε αλχημείες... Μία λύση είναι ο Δημήτρης Κολοβός σε ρόλο "false 9" ή η επιστράτευση του Αργύρη Καμπετσή, παρότι ο 20χρονος στράικερ με τη Λαμία αποκλείστηκε από την 18άδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ