ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πληρωμές στους παίκτες

Παναθηναϊκός: Πληρωμές στους παίκτες
Alafouzos, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν το 50% της δόσης του Οκτωβρίου, ενώ το υπόλοιπο 50% θα το πάρουν στις αρχές του Δεκεμβρίου. Περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ έχει δοθεί τις τελευταίες ημέρες σε πληρωμές και διακανονισμούς.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν μέρος της δόσης Οκτωβρίου, που ήταν να λάβουν μέχρι τέλος του μήνα βάση των όσων τους είχε πει η διοίκηση.

Από την Δευτέρα μέχρι σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού έλαβαν ένα μέρος της δόσης Οκτωβρίου και έχει μείνει ένα ποσό, για να ξοφληθούν. Η διοίκηση τους είχε πει, ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα πληρωθούν το 50% της δόσης που έληξε τον Οκτώβριο και αυτό έγινε λίγες ημέρες πιο πριν.

Το άλλο 50% θα το πάρουν στις αρχές Δεκεμβρίου. Είναι φανερό, πλέον, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει και πληρώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες και η κανονικότητα στις πληρωμές φαίνεται, ότι έχει επιστρέψει.

Συνολικά τις τελευταίες ημέρες και για τις πληρωμές και για τους διακανονισμούς έχει δοθεί 1,5 εκ. ευρώ, που θα προσμετρηθεί , όταν κλείσει η ΑΜΚ. Να θυμίσουμε, ότι η τρέχουσα ΑΜΚ, θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου και είναι ύψους 5 εκ.ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ