ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πιθανό το ρεκόρ προσέλευσης στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Πιθανό το ρεκόρ προσέλευσης στο ΟΑΚΑ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον Ολυμπιακό δείχνει περισσότερους θεατές από κάθε άλλο φετινό ματς του Παναθηναϊκού.

Κάτι από τα παλιά αναμένεται να θυμίσει το ΟΑΚΑ την Κυριακή... Το "Σπύρος Λούης" δεν θα είναι κατάμεστο στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, αλλά θα προσελκύσει τους περισσότερους οπαδούς από κάθε άλλο παιχνίδι στη φετινή σεζόν.

Η προπώληση των εισιτηρίων κυλά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και έχει ξεπεράσει τις 8.500. Φυσικά, το νούμερο δεν συγκρίνεται με τον... πανικό που συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά κρίνεται θετικό με βάση τις συνθήκες που επικρατούν φέτος στο Τριφύλλι.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν ότι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν περίπου 30.000 θεατές για να υποστηρίξουν τους παίκτες του Δώνη. Ο Ολυμπιακός πάντα συγκινεί πιο πολύ, αφού είναι ο μεγάλος αντίπαλος και τα ματς εναντίον του έχουν ενδιαφέρον.

Εφόσον ευνοήσουν και οι καιρικές συνθήκες, τότε αρκετοί της τελευταίας στιγμής ίσως αποφασίσουν να ανηφορίσουν στην Καλογρέζα. Δεν αποκλείεται στο κυριακάτικο ματς να "κοπούν" πιο πολλά από τα 24.731 εισιτήρια που είχαν πουληθεί στο ματς με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, το σημαντικό για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι το ντέρμπι να διεξαχθεί ομαλά. Ο κόσμος νιώθει οργή για τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά δεν έχει νόημα να σημειωθούν παρεκτροπές που θα επηρεάσουν την ομάδα και θα κοστίσουν σε όλα τα επίπεδα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ