ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πίστη για αντίδραση και νίκη

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Panathinaikos 2019-20, panigiriko, (eurokinissi) EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν αντιληφθεί ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια και θα κυνηγήσουν την υπέρβαση απέναντι στον Ολυμπιακό. Διαβάστε στοSport24.gr.

Τόσο νωρίς στη σεζόν και όμως τόσο σημαντικό... Αυτή η φράση περιγράφει απόλυτα την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό λίγο πριν τη σέντρα με τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" κατάφεραν να αρχίσουν το πρωτάθλημα με το χειρότερο δυνατό τρόπο και πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

Η εβδομάδα που προηγήθηκε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ήταν πολύ περίεργη. Η πρόθεση του Γιώργου Δώνη να παραιτηθεί, οι προσπάθειες των παικτών και του Νταμπίζα να τον μεταπείσουν, η αυτοκριτική στα αποδυτήρια και η επίσκεψη των οπαδών, δημιούργησαν ένα... παράξενο μωσαϊκό συναισθημάτων κατά την προετοιμασία για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Το σίγουρο είναι το σημερινό (22/9, 20:30) ματς στο ΟΑΚΑ έχει αποκτήσει οριακό χαρακτήρα. Είτε ο Παναθηναϊκός θα νικήσει και θα κερδίσει τη δυναμική για το "restart", είτε θα ηττηθεί και η αγωνιστική καθίζηση θα συνεχιστεί πιο έντονα και οι παρενέργειες που θα προκληθούν θα είναι απρόβλεπτες.

Βέβαια, η αποστολή των "πράσινων" δεν είναι καθόλου εύκολη. Οι αντίπαλοι τους διανύουν περίοδο φόρμας, έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση μετά το μεσοβδόμαδο 2-2 με την φιναλίστ του περσινούChampionsLeague, Τότεναμ και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι εμφανής. Ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί και αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό.

Με την εικόνα που είχαν οι "πράσινοι" στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, ξέρουν ότι δεν δικαιούνται να ελπίζουν. Επιβάλλεται να βελτιωθούν τρομερά και να υπερβάλλουν εαυτούς για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Παρότι ακούγεται οξύμωρο, στο Κορωπί επικρατεί πίστη και αισιοδοξία για το αιώνιο ντέρμπι. Όλοι θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για να βγάλει ο Παναθηναϊκός αντίδραση και να νικήσει τον Ολυμπιακό.

Το κλίμα μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού συνοψίζεται στις φράσεις του αρχηγού Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος εξέφρασε τη σιγουριά ότι "θα βγει σπίθα στο γήπεδο" και του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος υποστήριξε ότι "είναι η τέλεια στιγμή για να αντιδράσουμε". Θα το πετύχουν οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού; Η απάντηση σε λίγες ώρες...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ