ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πινσόν, Εμπαλό και Ερτό για το τριφύλλι

AC Milan's Patrick Cutrone, left, challenges for the ball with Verona's Thomas Heurtaux during the Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 5, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Patrick Cutrone, left, challenges for the ball with Verona's Thomas Heurtaux during the Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 5, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η L' Equipe υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Βιρζίλ Πινσόν, ο Κάρλος Εμπαλό βρίσκεται ψηλά στη λίστα για τον εξτρέμ, ενώ ο Τομάς Ερτό απασχολεί για την άμυνα.

Μέρα ονοματολογίας ήταν η Δευτέρα για τον Παναθηναϊκό. Η ηλεκτρονική έκδοση της L' Equipe υποστήριξε ότι οι “πράσινοι” ενδιαφέρονται για τον επιθετικό της Ρέιμς, Βιρτζίλ Πινσόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός ανταγωνίζεται την Πάρμα για τις υπηρεσίες του 23χρονου Γάλλου με καταγωγή από το Καμερούν. Ο Πινσόν είναι ένας βραχύσωμος στράικερ, ο οποίος παίζει στην κορυφή, όσο και στα άκρα της επίθεσης.

Η Ρεμς απέκτησε τα δικαιώματα του το καλοκαίρι του 2018 από την τουρκική Αντάλιασπορ. Τον προηγούμενο Ιανουάριο, η Κροτόνε είχε ασχοληθεί με τον Πινσόν, αλλά η Ρεμς απέρριψε το ενδιαφέρον της. Πάντως, το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζει με ποια μορφή ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός για τον 23χρονο παίκτη.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗSHORT-LISTΟ ΕΜΠΑΛΟ

Ο Γιοάν Μολό αναχώρησε από την Αθήνα τη Δευτέρα (8/7) και έχει σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει τον βασικό εξτρέμ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν παίζει μόνος του. Ένας από τους ανταγωνιστές για τη θέση είναι ο 24χρονος Κάρλος Εμπαλό.

Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα έχει μείνει ελεύθερος από την Παλέρμο και φερόταν έτοιμος να υπογράψει στη βελγική Εουπέν. Ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί και αντίθετα, ο Αφρικανός στράικερ σκέφτεται την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Ο Νταμπίζας και ο Δώνης έχουν ψηλά στηshort-listτους τον Εμπαλό, αφού διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν. Ο Εμπαλό αναμένεται να αποφασίσει σύντομα για την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΤΟ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb",ο Παναθηναϊκός έχει τσεκάρει τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό Τομάς Ερτό. Ο 31χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με την Ανκαραγκουτσού, αλλά αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Η τούρκικη ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και χάνει τους πρωτοκλασάτους της.

Ο Ερτό δεν σκόπευε να φύγει, αλλά του οφείλονται πολλά χρήματα και ψάχνει τον επόμενο προορισμό του. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Μακάμπι Χάιφα και ομάδα από τη Σουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Προσφυγή από τον Μολέντο
Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Ροντέν
Παναθηναϊκός: Συνεχίζει ο Φύσσας

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ