ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πήρε απευθείας 18άδα στην αποστολή για Ολυμπιακό ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δεν πήρε μαζί περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Πιστός στη συνήθεια του να παίρνει απ' ευθείας την 18άδα που υπολογίζει πριν από ένα εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού, έμεινε ο Γιώργος Δώνης. Για αυτό, η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό αποτελείται από τους παίκτες που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

Ο Δώνης έχει στη διάθεση του τελικά τον Αργύρη Καμπετσή ο οποίος αναμένεται να είναι και ο μοναδικός επιθετικός που θα κάτσει στον πάγκο αφού οι Βέργος και Εμμανουηλίδης έμειναν εκτός αποστολής.

Οι 18 εκλεκτοί του 49χρονου τεχνικού είναι οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Καμπετσής.

Από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι οι Μουνιέ, Βέργος, Παντελάκης, Στάικος, Αρμενάκας, Εμμανουηλίδης, Ξενόπουλος και ο τραυματίας Μαυρομάτης.

Στην προπόνηση του Σαββάτου συμμετείχαν όλοι πλην του Φάνη Μαυρομμάτη, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία. Όσο για το πρόγραμμα οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ