ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πήρε άδεια από το ΕΣΡ το "Παναθηναϊκός TV"

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Panathinaikos TV/eurokinissi EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε φέτος να πορευτεί με το δικό του κανάλι, το "Παναθηναϊκός TV" το οποίο πλέον πήρε άδεια και από το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης για εξάωρο καθημερινό πρόγραμμα.

Το "Παναθηναϊκός ΤV" με το οποίο οριστικά θα πορευτεί φέτος ο Παναθηναϊκός πήρε άδεια την Παρασκευή (18/9) και από το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης μετά από σχετική αίτηση που είχε καταθέσει στο ΕΣΡ και η οποία εγκρίθηκε για τη μετάδοση εξάωρου καθημερινού προγράμματος.

Σύμφωνα με την αίτηση που κατέθεσε η εταιρεία "GREEN TV IKE" που "τρέχει" το "Παναθηναϊκός TV" μέσω από τη συχνότητα του θα μεταδίδονται οι αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, κάποιες από τις προπονήσεις, οι αγώνες της ακαδημίας αλλά και ειδήσης, πληροφορίες που αφορύν το τριφύλλι. Παράλληλα θα μεταδίδει τους αγώνες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά και αγώνες από το αρχείο της πράσινης ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η αίτηση αφορά στη μετάδοση 6ωρου προγράμματος αθλητικού περιεχομένου σε καθημερινή βάση. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει, σύμφωνα με την δήλωση της αιτούσας, τους αγώνες της ποδοσφαιρική ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός (φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και εντός έδρας αγώνες στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Super League), καταγραφές των προπονήσεων της ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις εκτός έδρας αποστολές της, τις προπονήσεις της και τους αγώνες και τις προπονήσεις της Ακαδημίας της. Θα μεταδίδει, επίσης, ειδήσεις και πληροφορίες αθλητικού περιεχομένου, τους αγώνες του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, όπως του Τμήματος Βόλεϊ, Στίβου και Κολύμβησης, αγώνες από το αρχείο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κα.

Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται υπό το σήμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV. Στην αίτηση περιλαμβάνεται ενδεικτικό εβδομαδιαίο προγραμματισμό με αναφορά στον τίτλο κάθε προγράμματος και την διάρκειά του. H αιτούσα εταιρεία σημειώνει, ωστόσο, ότι η οριστικοποίηση του προγραμματισμού θα γίνει μετά τον καθορισμό της ώρας και ημέρας των μεταδόσεων των αγώνων της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕ» και των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από τις αρμόδιες αρχές".

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης δέχεται την αίτηση της εταιρείας «GREEN TV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Εγκρίνει τη μετάδοση του τηλεοπτικού περιεχομένου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV» μέσω ευρυζωνικού δικτύου και μέσω δορυφόρου κατά τα αναφερόμενα στο σκεπτικό. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε την 18η Σεπτεμβρίου 2020".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ