ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πήρε 22 για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Δώνης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης πήρε 22 παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής (2/2, 19.30) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Αγιούμπ, επιστρέφει από τιμωρία ο Ινσούα και από τραυματισμό ο Νούνες.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (2/2, 19.30) με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γιώργος Δώνης πήρε στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Από τραυματισμό επιστρέφει ο Νούνες και από τιμωρία ο Ινσούα (δεν έπαιξε με την ΑΕΛ).

Ο Μαροκινός χαφ Αγιούμπ έμεινε εκτός, όπως άλλωστε αναμενόταν, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και ο Κότσαρης. Έξω από την 22άδα έμειναν και οι νεαροί σε ηλικία για να είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι των Νέων, που θα γίνει το πρωί της Κυριακής στο Κορωπί (12.00).

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ