ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Πέταξε" για Τουρκία ο Μαυρομμάτης

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

O Φάνης Μαυρομμάτης "πέταξε" το πρωί της Παρασκευής (31/01) για την Τουρκία, όπου προετοιμάζεται η Σοντερίσκε, για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στο σύλλογο της Δανίας από τον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο δανεισμός του Φάνη Μαυρομμάτη στη Σοντερίσκε. Ο 23χρονος στόπερ "πέταξε" το πρωί της Παρασκευής (31/01) για την Τουρκία και όχι τη Δανία, καθώς η Σοντερίσκε προετοιμάζεται στη γειτονική χώρα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών με τη δανέζικη ομάδα.

Φέτος ο Μαυρομμάτης είχε μόλις τρεις συμμετοχές με το "τριφύλλι", μία στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Στον Παναθηναϊκό είχε πάει το 2014 προερχόμενος από τον Παναργειακό, που συμμετείχε στη Γ' Εθνική.

Η Σοντερίσκε συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Δανίας και έπειτα από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην 11η θέση (σε πρωτάθλημα 14 ομάδων), με πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Αξίζει να σημειωθεί πως στο deal των δύο πλευρών δεν έχει συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ