ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περνάνε από κρίση

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τις μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που δεν αποκλείεται ν' αποχωρήσουν αν συνεχίσουν ν' απογοητεύουν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλά μέχρι τώρα μόνο ο Σένκεφελντ κάνει τη διαφορά και ο Ζαχίντ έχει δώσει ένα τρίποντο. Οι υπόλοιποι κινούνται σε ρηχά νερά και αναμένεται να περάσουν από κρίση και αν συνεχίσουν να απογοητεύουν μπορεί και να υπάρξουν και αποχωρήσεις!

Ένα σημαντικό θέμα μέχρι τώρα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βοηθηθεί από τις περισσότερες μεταγραφές του. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους του κακού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, μέχρι, που ο Δώνης αποφάσισε να αφήσει στην άκρη αυτούς, που δεν αποδίδουν καλά και να δώσει και πάλι ευκαιρίες στους Ελληνες, όπως φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Ατρόμητο.

Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι πως οι μεταγραφές θα κριθούν στους ερχόμενους αγώνες. Αν συνεχίσουν να απογοητεύουν ή να είναι μόνιμα τραυματίες κάποιοι, είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις από τον Γενάρη. Επιθυμία του Δώνη είναι να έχει στο ρόστερ παίκτες, που μπορούν να προσφέρουν, φυσικά θα προσπαθήσει να πάρει, ό,τι καλύτερο μπορεί από τους περισσότερους , αλλά όσοι συνεχίσουν και δεν ανταποκρίνονται είτε τον Γενάρη, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι θα κληθούν να σπάσουν τα συμβόλαιά τους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Αυτές τις ημέρες αναμένεται να γίνει συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να ληφθούν αποφάσεις, για κάποια θέματα, που πρέπει να τρέξουν. Πρώτα θα αρχίσουν άμεσα οι επαφές με τους "κομμένους" μετά θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις με τους παίκτες, που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι του 2020, αλλά και τον Δεκέμβριο του 2020.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους Διούδη, Κουρμπέλη, Δώνη, αλλά θα γίνει και μία προσέγγιση στον Ινσούα, προκειμένου να μάθουν τις απαιτήσεις του και ανάλογα θα πράξουν, ενώ αντίθετα στον Γιόχανσον είναι αμφίβολο αν θα γίνει πρόταση. Φυσικά, θα συζητηθούν και οι κινήσεις, που θα γίνουν τον Γενάρη με τον φορ και το δεξί μπακ να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά ανάλογα με την απόδοση των παικτών στην πορεία μπορεί να προκύψει άλλη ανάγκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ