ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περιμένουν τον Φεβρουάριο οι ξένοι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία από τις δύο οικονομικές εκκρεμότητες της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες θα κλείσει στη διάρκεια της εβδομάδας.

Την ενημέρωση ότι θα μπουν λεφτά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους έλαβαν οι ξένοι του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για την εξόφληση της δόσης Φεβρουαρίου, την οποία περιμένουν οι Μακέντα, Γιόχανσον, Μουνιέ, Άλτμαν και Κουλιμπαλί. Ο μόνος που την είχε πληρωθεί νωρίτερα ήταν ο Ινσούα, λόγω του εξωδίκου που είχε αποστείλει.

Οι πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού θα περιμένουν να διαπιστώσουν ότι έλαβαν τα χρήματα τους, αν και φέτος το λογιστήριο της ΠΑΕ δεν έχει επιδοθεί ποτέ σε "fake news". Επιπροσθέτως, οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών ρώτησαν και για την καθυστερούμενη δόση του Μαΐου και άκουσαν ότι η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες.

Η εξόφληση των δεδουλευμένων είναι σημαντική, αφενός για να καθησυχάσει τις όποιες ανησυχίες είχαν οι ξένοι και αφετέρου να μην δώσει η ΠΑΕ το δικαίωμα προσφυγής. Δεν είχαν εκδηλωθεί τέτοιες τάσεις από κάποιον, αλλά για παράδειγμα ο Ινσούα έστειλε εξώδικό μόλις μεγάλωσε η καθυστέρηση.

Η πιο σημαντική εκκρεμότητα αφορά τον Άντονι Μουνιέ, ο οποίος έχει ζητήσει την αποπληρωμή του πριν συζητήσει για τη λύση του συμβολαίου του. Βέβαια, ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει πάρει ακόμα το σύνολο του ποσού, οπότε η υπόθεση του θα διαρκέσει και άλλο. Για τους υπόλοιπους το ζήτημα είναι διαδικαστικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ