ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περιμένει τις πράξεις ο Γιαννακόπουλος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr έχει το backstage από τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στέκεται στην έκπληξη της Παρασκευής.

Στην τελευταία φράση που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξερχόμενος από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται το νόημα της συνάντησης του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αρκεί να γίνουν και πράξεις" τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και δεν χρειάστηκε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Πραγματικά, αυτό είναι το ζητούμενο για τον Γιαννακόπουλο και για τον Σύλλογο: να κατασκευαστεί η "Παναθηναϊκή Πολιτεία " στο Βοτανικό. Για αυτό ο Γιαννακόπουλος απέφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις και αρκέστηκε στα τυπικά, μετά το ραντεβού με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Φάνηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, χωρίς να εκφράσει βεβαιότητα και εξήγησε ότι θα περιμένει.

Πάντως, από το περιβάλλον του Γιαννακόπουλου επισήμαιναν ότι ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να αρνηθεί ευγενικά τη συνάντηση, επικαλούμενος το φορτωμένο πρόγραμμα του. Διότι άπαντες έχουν την πεποίθηση ότι αυτός θα κερδίσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δεν είχε ανάγκη από ένα προεκλογικό άνοιγμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οπότε, οι ίδιες "πηγές" αξιολογούν θετικά το ραντεβού και τη γενικότερη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΑΝ ΑΤΥΠΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Η επίσκεψη του Γιαννακόπουλου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς είχε περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα. Επρόκειτο για μία επιβεβαίωση από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα στηρίξει την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και θα πάρει τις αναγκαίες πολιτικές πρωτοβουλίες, εφόσον ηγηθεί του επόμενου κυβερνητικού σχήματος.

Την περισσότερη δουλειά για τη Διπλή Ανάπλαση ο Γιαννακόπουλος την έκανε με τον Κώστα Μπακογιάννη. Ο Δήμος Αθηναίων έχει την ευθύνη υλοποίησης του έργου και το Κράτος έχει υποστηρικτικό ρόλο, άρα ο επόμενος Δήμαρχος της πρωτεύουσας είναι ο καθοριστικός παράγοντας.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 25 λεπτά, ο Γιαννακόπουλος ενημέρωσε τον Μητσοτάκη για τις συζητήσεις που είχε με την απερχόμενη Κυβέρνηση, έθεσε τα προαπαιτούμενα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και άκουσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δεσμεύεται ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του για ένα πρότζεκτ που παράλληλα, θα δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης και θα μεταβάλλει την εικόνα δύο αστικών περιοχών.

Θετική εντύπωση προκάλεσε στον Γιαννακόπουλο ότι ο Μητσοτάκης τον υποδέχτηκε διαβασμένος, αφού είχε μάθει τους "άξονες" του σχεδίου του Κώστα Μπακογιάννη. Επομένως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν υποσχέθηκε βοήθεια γενικά και αόριστα, αλλά ήξερε σε ποιους τομείς θα απαιτηθεί η παρέμβαση της Πολιτείας.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΚΑΙ... ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (28/6) στις 11:00 και τα λεγόμενα του αναμένονται με ενδιαφέρον. Οι συνεργάτες του δεν αποκάλυπταν τι θα πει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και σύστησαν υπομονή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επίκεινται εκπλήξεις τις οποίες δεν προσδιόριζαν.

Αναμφίβολα, ο Γιαννακόπουλος θα μιλήσει για την χρονιά που ολοκληρώθηκε για τον Ερασιτέχνη, θα αναφερθεί στη στροφή στη Διπλή Ανάπλαση για την επίλυση του γηπεδικού και ίσως να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην ομάδα μπάσκετ. Αυτό που σίγουρα θα αιφνιδιάσει θα είναι μία αναφορά του στην ΠΑΕ. Διότι προς το παρόν όλοι έχουν την εντύπωση ότι δεν έχει κάνει καμία κίνηση για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ