ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περιμένει τις απαντήσεις ο Νταμπίζας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας ζήτησε από τους εκπροσώπους των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μαυρομάτη να τοποθετηθούν σύντομα επί των προτάσεων του. Θετικά "σινιάλα" από τον Εμάνουελ Ινσούα.

Μετά τις προκαταρκτικές συζητήσεις, πήραν σειρά οι λεπτομέρειες και τα νούμερα... Ο Νίκος Νταμπίζας έστειλε τις προτάσεις του με e-mail στους ατζέντηδες των Γιάννη Μπουζούκη, Τάσου Χατζηγιοβάνη και Φάνη Μαυρομάτη και περιμένει τις απαντήσεις τους εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Τα συμβόλαια τους δεν λήγουν... αύριο (τον Ιούνιο του 2020, αμφότερων), όμως απαιτείται προεργασία...

Ο Νταμπίζας δεν έθεσε αυστηρό χρονοδιάγραμμα στους τρεις νεαρούς, αλλά στην επικοινωνία με τους εκπροσώπους τους ζήτησε να μάθει τις απόψεις τους σε μία εβδομάδα με δέκα μέρες. Είναι σαφές ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν έδωσε τελεσίγραφο, αλλά πρέπει να έχει σύντομα μία εικόνα για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Εννοείται πως ο Νταμπίζας δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα. Αντιλαμβάνεται ότι θα επακολουθήσει δεύτερο γύρος επαφών, ίσως και τρίτος αν απαιτηθεί. Ωστόσο, ο Νταμπίζας δεν θέλει να "σέρνονται" οι υποθέσεις χωρίς να παρουσιάζουν την ανάλογη πρόοδο.

Φαινομενικά, ο Μαυρομάτης συγκλίνει προς το "ναι" ταχύτερα από τους άλλους δύο. Δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Αντίθετα, ο Νταμπίζας έχει αρκετή δουλειά με τον Μπουζούκη και τον Χατζηγιοβάνη και σε λίγο, θα μάθει πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεται σε σχέση με τις απαιτήσεις των δύο μικρών.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΣΟΥΑ

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα. Ο Νταμπίζας έχει ανταλλάξει e-mail με τον αδερφό και ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μαξιμιλιάνο Ινσούα, αλλά λόγω αποστάσεως δεν υπάρχει η απ' ευθείας σύνδεση. Ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα κατοικεί στο Μπουένος Άιρες και δεν ταξιδεύει συχνά στην Ευρώπη, για να έχει συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο Νταμπίζας έχει εξηγήσει στον Εμάνουελ Ινσούα ότι μαζί με τον Γιώργο Δώνη, τον προορίζουν για έναν από τους ηγέτες στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ ουδέποτε στην καριέρα του είχε κομβικό ρόλο σε μία ομάδα και στην ηλικία των 28 ετών, δελεάζεται με την προοπτική. Άλλωστε, ήδη έχει περισσότερες συμμετοχές με το Τριφύλλι απ' ότι με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, έχει δεθεί με τον κόσμο και έχει προσαρμοστεί στην Αθήνα με την οικογένεια του.

Βέβαια, το αγωνιστικό έχει τη σημασία του, αλλά δεν αρκεί. Ο Εμάνουελ Ινσούα ικανοποιήθηκε απ' όσα άκουσε από τον Νταμπίζα, αλλά πρέπει να συμβεί το ίδιο με τον Μαξιμιλιάνο. Ο Νταμπίζας έστειλε την προσφορά του, περιμένει την αντίδραση του Αργεντινού ατζέντη και έπειτα, θα συνεχιστεί το... αλισβερίσι. Δεν θα είναι εύκολο να συμφωνήσουν οι αδερφοί Ινσούα, αλλά τα πρώτα... σινιάλα που στέλνουν στον Νταμπίζα είναι θετικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ