ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πέρασε ιατρικά ο Κολοβός, υπογράφει την Πέμπτη

Παναθηναϊκός: Πέρασε ιατρικά ο Κολοβός, υπογράφει την Πέμπτη
Kolovos, Ethniki Ellados (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κολοβός ολοκλήρωσε στη διάρκεια της Τετάρτης τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και την Πέμπτη θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό ώστε εν συνεχεία να αναχωρήσει για Ολλανδία.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται οριστικά πλέον ο Δημήτρης Κολοβός με τον διεθνή εξτρέμ να έρχεται σε πλήρη συμφωνία με το τριφύλλι.

Ο Κολοβός πέρασε στη διάρκεια της Τετάρτης από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και όλα πήγαν καλά και την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα άμεσα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, πιθανότατα την Παρασκευή, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πράσινων και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Την Τετάρτη έβγαλε ανακοίνωση και η Ομόνοια με την οποία αποχαιρέτησε τον Κολοβό και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Η ανακοίνωση του Κυπριακού συλλόγου αναφέρει:

"Έχει επέλθει συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό για λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής μας ενημέρωσε πως λόγω σοβαρού προσωπικού ζητήματος επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, κάτι που έχουμε σεβαστεί.Έχουν ικανοποιηθεί οι άμεσες και μελλοντικές οικονομικές μας απαιτήσεις.Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Κολοβό για τη συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ