ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πένθος για τον Τσάβι Ρόκα που έχασε τον πατέρα του

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το χαμό του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή του Σάββατο (19/9) πενθεί ο Τσάβι Ρόκα με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων να παραμένει στην Ισπανία, δίπλα στα οικεία του πρόσωπα.

Ο Τσάβι Ρόκα εδώ και δέκα μέρες σχεδόν βρισκόταν στην Ισπανία, δίπλα στον πατέρα του ο οποίος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων απουσίαζε από την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη την Κυριακή (13/9).

Ο πατέρας του Τσάβι Ρόκα, δυστυχώς, δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και "έφυγε" από τη ζωή το Σάββατο (19/9) με τον Καταλανό και την οικογένεια του να πενθούν για το χαμό του και φυσικά ο 46χρονος παραμένει στην Ισπανία.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του Ρόκα και τον στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες ενώ του έχουν ξεκαθαρίσει πως έχει στη διάθεση του όσο χρόνο χρειαστεί για να επιστρέψει στην Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ