ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παζάρια Βιγιαφάνιες με τη Μονάρκας για την ελευθερία του

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι της Μονάρκας ζητούν από τον Βιγιαφάνιες να χαρίσει ένα ποσό από το φετινό του συμβόλαιο και ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Τα παζάρια ανάμεσα στον Λούκας Βιγιαφάνιες και την Μονάρκας ώστε ο Αργεντινός να εξασφαλίσει την ελευθερία του και να μπορέσει να παίξει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν συνεχίστηκαν και την Τρίτη χωρίς όμως να βρεθεί η "χρυσή τομή". Και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συμβεί αυτό αν δεν υπάρξει και πράσινη παρέμβαση.

Οι διοικούντες της Μονάρκας δεν έχουν κάνει βήμα πίσω στις αξιώσεις τους και ζητούν από τον Αργεντινό μέσο να χαρίσει και τη δόση Μαΐου του φετινού του συμβολαίου, ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.

Αυτό είναι κάτι που ο "Βίγια" ούτε καν το σκέφτεται και προσπαθεί να μειωθούν οι απαιτήσεις της ομάδας του Μεξικό. Για αυτό και καθημερινά ο ίδιος και ο εκπρόσωπος του έχουν συζητήσεις με τους διοικούντες του συλλόγου.

Η επιθυμία του Βιγιαφάνιες να παίξει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν είναι δεδομένη ενώ και ο έμπειρος μέσος τα έχει βρει σε όλα με το τριφύλλι αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές του.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε πλέον και το γεγονός να βρεθεί κάποια άλλη λύση ώστε να προχωρήσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μια πρόταση για δανεισμό ενόψει της επόμενης σεζόν ή μια πρόταση ώστε να κρατήσει η Μονάρκας ένα ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του Βιγιαφάνιες.

Ακόμα όμως ίσως υπάρχουν πολλά επεισόδια για να δούμε που τελικά θα κάτσει... η μπίλια και πως θα μπορέσει ο "Βίγια" να επιστρέψει και πάλι στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ