ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πάσχει από οσφυαλγία ο Μαυρομάτης

Eurokinissi
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φάνης Μαυρομάτης θα αργήσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αφού το πρόβλημα του στη μέση αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρό. Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Καμπετσής.

Η τελική ιατρική γνωμάτευση δεν ήταν καλή για τον Φάνη Μαυρομάτη, ο οποίος βγαίνει νοκ άουτ με... προβληματική μέση και για αρκετό διάστημα θα μείνει εκτός πλάνων Γιώργου Δώνη. Ο 21χρονος στόπερ διαγνώστηκε με οσφυαλγία και θα συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή και τη φυσικοθεραπεία που ξεκίνησε από την Κυριακή.

Η διάρκεια αποθεραπείας του Μαυρομάτη εκτιμάται στις τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, η φύση του τραυματισμού του δεν επιτρέπει προβλέψεις στο 100% ενώ στο μεσοδιάστημα ο Μαυρομάτης θα εξεταστεί εκ νέου από γιατρό, ώστε να επανεκτιμηθεί η πορεία της αποκατάστασης του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο Νοέμβριο, ο Μαυρομάτης είχε διαγνωστεί με περιοστίτιδα στο καλάμι και των δύο ποδιών και έμεινε στα... πιτς για να αποφορτιστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. Η απουσία του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ το Σάββατο (2/3) ήταν μόλις η δεύτερη φετινή που οφείλεται σε ιατρικούς λόγους.

Ο Μαυρομάτης είναι από τους πιο επιβεβαρημένους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" στη σεζόν. Μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Κ19 και μέσα σε λίγους μήνες, βρέθηκε βασικός στόπερ στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, με 20 συμμετοχές και 1.753 λεπτά στη Superleague!!

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ

Από εκεί και πέρα, αμφίβολος για το ντέρμπι "αιωνίων" θεωρείται ο Αργύρης Καμπετσής. Ο 20χρονος επιθετικός πάσχει από φλεγμονή στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Δύσκολα πάντως ο Δώνης θα ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τον αφήσει εκτός.

Στο μεταξύ, η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού τροποποιήθηκε λόγω του δυνατού ανέμου. Έτσι οι Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα, Αποστολάκης, Σέχου έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο (οι υπόλοιποι δεν είχαν κληθεί στο Κορωπί).

Το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι τακτικής και έπαιξαν οικογενειακό διπλό. Εκτός από τους Μαυρομάτη και Καμπετσή, ο Στάικος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αφού το οίδημα στον δικέφαλο δεν έχει εξαλειφθεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ