ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Οι πανηγυρισμοί, το "ήρεμα" του Δώνη και ο διάλογος Τζήλου-Διούδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κατέγραψε τους έξαλλους πανηγυρισμούς του πράσινου πάγκου στο γκολ του Μακέτα αλλά και την ηρεμία που ζήτησε ο Δώνης καθώς και το τετ α τετ του Τζήλου με τον Διούδη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πέντε στα πέντε με τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο και η πράσινη παρακάμερα ήταν εκεί.

Για να καταγράψει τα πάντα από την άφιξη της αποστολής των πράσινων έως και τους πανηγυρισμούς με τη λήξη της αναμέτρησης με τους φίλους του τριφυλλιού.

Δείτε στιγμές από τη προθέρμανση των πράσινων αλλά και το πως έζησε ο πάγκο του Παναθηναϊκού το ματς και φυσικά τους πανηγυρισμούς στα δυο γκολ με αποκορύφωμα στο τέρμα που πέτυχε ο Μακέντα και έκανε το τριφύλλι την ανατροπή. Την ίδια ώρα που ο Δώνης από τη μια πανηγυρίζει και από την άλλη άμεσα ζητάει απ' όλους να ηρεμήσουν και σκέφτεται την επόμενη κίνηση του.

Επίσης η παρακάμερα κατέγραψε και το μίνι τετ α τετ του Τζήλου με τον Διούδη με τους δυο τους προφανώς να συζητούν για τη φάση του 0-1 και το επιθετικό φάουλ που έγινε στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ