ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παρουσιάζεται στην Πειθαρχική της Superleague

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού θα επιχειρηματολογήσουν για την ένσταση για αντικανονική διακοπή και για τα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ.

Το τρίτο ημίχρονο του αιωνίου ντέρμπι θα παιχτεί σήμερα (21/3, 12:00) στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague... Οι νομικοί του Παναθηναϊκού θα παραστούν στο Πρωτοβάθμιο Όργανο του Συνεταιρισμού για να απολογηθούν για το κατηγορητήριο του παιχνιδιού, αλλά και να υποστηρίξουν την ένσταση για την αντικανονική διακοπή.

Πρώτα θα εξεταστεί το αίτημα του Παναθηναϊκού και μετά θα ακολουθήσει η απολογία. Οι "πράσινοι" καθόρισαν την Τετάρτη τις τελευταίες λεπτομέρειες της υπερασπιστικής γραμμής τους και θεωρούν ότι θα παρουσιάσουν τεκμηριωμένα τις θέσεις τους, ώστε να περιορίσουν τις κυρώσεις και να πετύχουν την επανέναρξη του ντέρμπι από το 69'.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ζητά από την Επιτροπή να θεωρήσει ότι ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ διέκοψε εσφαλμένα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ θα προσπαθήσει να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών για τα έκτροπα που συνέβησαν έξω από τις θύρες 1 και 35 του ΟΑΚΑ. Διπλό το στοίχημα για τους δικηγόρους του Τριφυλλιού και θα φανεί τι θα κερδίσουν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ