ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων

Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων

Το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσιάστηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" τα έξι από τα επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού με τους Νούνες, Ζαχίντ, Μολό, Μπεκ, Περέα και Σένκεφελντ να μιλούν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, έλειπε ο Κολοβός που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος, παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο "Γ. Καλαφάτης" από την πράσινη ΠΑΕ.

Οι Νούνες, Ζαχίντ, Μολό, Μπεκ, Περέα και Σένκεφελντ μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου και εν συνεχεία ο καθένας εξ αυτών δέχτηκε ερωτήσεις τις οποίες και απάντησαν ενώ ένα σύντομο σχόλιο πριν φύγουν οι ποδοσφαιριστές έκανε και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας.

Πρώτος μίλησε ο Ζοάο Νούνες ο οποίος υποστήριξε:
"Ευχαριστώ για την καλή υποδοχή που μου επιφύλαξε ο Σύλλογος. Είναι σημαντικό να βρεθώ σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ο στόχος μου είναι είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω".

Ακολούθησε ο Γκίας Ζαχίντ που τόνισε:
"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είμαι με δανεισμό, αλλά θα προσπαθήσω να πετύχουμε καλά πράγματα στο πρωτάθλημα. Είναι απόλαυση να παίζω για τον Παναθηναϊκό και να είμαι στα αποδυτήρια και να αγωνίζομαι με τόσο καλούς χαρακτήρες".

Από την πλευρά του ο Γιαν Μολό πρόσθεσε:
"Θέλω να ευχαριστήσω όσους έκαναν πραγματικότητα τη μεταγραφή. Απολαμβάνω την πρόκληση και έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Είμαι 30 ετών και έχω πολλά να αποδείξω. Ξέρω ότι έχουμε υψηλούς στόχους και θα τα δώσω όλα".

Ο Ούφε Μπεκ εν συνεχεία πήρε το λόγο και σημείωσε:
"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο. Θα αντιμετωπίσω αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Έχω έρθει στο καλύτερο σημείο μαζί με τα άλλα παιδιά για να βοηθήσουμε τον Σύλλογο να επανέρθει στο μέγεθος του. Δεν αρχίσαμε όπως θα θέλαμε, αλλά έχουμε χρόνο για να διορθώσουμε την κατάσταση. Ήρθα πιο αργά σε σχέση με τα άλλα παιδιά, θα τρέξω για να προλάβω, είχα έναν μικροτραυματισμό αλλά θα τον ξεπεράσω και θα είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω".

Ο Χουάν Περέα στο πρώτο σχόλιο είπε:
"Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα και τον κόσμο. Ήρθα να εξελιχθώ μέσω της ομάδας και εκφράζω τη χαρά μου που είμαι εδώ".

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ που αποκτήθηκε τελευταίος μίλησε και τελευταίος λέγοντας:
"Νιώθω χαρά που παίζω εδώ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Θα έρθουν καλά πράγματα και θα τα βάλουμε σε μία σειρά".

Ερώτηση στον Σένκεφελντ για το σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμος:
"Προσπαθώ να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν. Δεν βάζω κάποιο όριο, προσπαθώ το συντομότερο δυνατό".

Ερώτηση στον Μολό για τη διαφορά των πράσινων από τα φιλικά στα επίσημα και τι δεν πήγε καλά:
"Είμαι εδώ επειδή έχω εμπειρία και θέλω να τη μεταφέρω στους νεότερους. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα άλλοτε δουλεύουν και άλλοτε όχι. Οι αντίπαλοι ίσως το ήθελαν παραπάνω. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε βλέποντας τα πράγματα με πείσμα, όρεξη και πιο πολύ δουλειά. Είμαστε ενωμένοι, μία οικογένεια, έτσι θα συνεχίσουμε και παίζουμε σε μία ομάδα που έχει βαριά φανέλα, ιστορία και δεν έχουν όλοι την τύχη μας να βρίσκονται εδώ".

Ερώτηση στον για το Νούνες αν τον επηρέασαν τα λάθη του με τον ΟΦΗ και οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο;
"Δεν θα ήθελα να μιλήσω για μένα. Η ομάδα δεν ήταν καλή στο συγκεκριμένο ματς, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Κανένας δεν είναι χαρούμενος. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το διαχειριστούμε για να δώσουμε απαντήσεις. Αυτές θα έρθουν με δουλειά, όρεξη και θέληση. Έχουμε δυνατότητα, θα βελτιωθούμε και θα δώσουμε απαντήσεις".

Ερώτηση στον Νούνες αν μπορεί να αντεπεξέλθει ως αμυντικός χαφ:
"Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η απόφαση του προπονητή, καταρχάς. Όμως το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι πανέτοιμοι. Δηλώνω έτοιμος για ότι μου ζητήσει ο προπονητής, σε όποια θέση με βάλει. Εξαρτάται από εκείνον".

Ερώτηση για τον Περέα, πως ένιωσε στο ματς με τον ΟΦΗ που ήταν ο λιγότερο έμπειρος και ο μικρότερος σε ηλικία, με λίγες μέρες προπόνηση:
"Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Αντιπροσωπεύουμε την ομάδα και χάσαμε όλοι μαζί. Το κίνητρο μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Όλοι μαζί θα βελτιωθούμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διορθώσουμε την κατάσταση".

Ερώτηση για τον Σένκεφελντ για την μεταγραφή του που εξελίχθηκε σε σίριαλ και γιατί στο τέλος επέλεξε τον Παναθηναϊκό:
"Ένιωσα εξαιρετικά με την προσέγγιση της ομάδα. Είδα πόσο σπουδαίος σύλλογος είναι, είναι ιστορική ομάδα, είπα ότι πρέπει να το κάνω και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλησε να κάνει ένα σχόλιο πριν αποχωρήσουν τα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων λέγοντας για τις μεταγραφές που έγιναν πως δεν θα κριθούν μετά από μόλις δυο ομάδες καθώς όλοι έχουν υπογράψει τριετές συμβόλαια:

"Είναι καλό να μιλήσουμε για τα παιδιά, ώστε να εξηγήσουμε γιατί τους επιλέξαμε. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα και δεν είναι εύκολο για αυτούς σε ένα νέο περιβάλλον, να βρίσκεις τέτοιο ξεκίνημα. Θέλω να γνωρίζετε ότι ο καθένας βρίσκεται μαζί μας για διαφορετικούς λόγους. Για τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Δεν κοιτάμε μόνο τα χαρακτηριστικά, αλλά και την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα, ώστε να έχουμε ένα συνδυαστικό αποτέλεσμα και να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα αποτυχίας, που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί τους εντάξαμε στο δυναμικό μας και είναι συμμέτοχοι σε ένα πρότζεκτ που δεν κρίνονται σε δύο-τρία παιχνίδια. Έχουμε κάνει διετή και τριετή συμβόλαια, Υπάρχει μία επένδυση και θεωρούμε ότι θα έχουμε μία ανταποδοτική συνεργασία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ