ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παραχωρήθηκε στην Μιχαλόβτσε ο Κουντουριώτης

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη Σλοβακία και την Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε με ελεύθερη μεταγραφή παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Κουντουριώτης.

Κάτοικος Σλοβακίας με μόνιμη πλέον μεταγραφή θα είναι ο Χρήστος Κουντουριώτης καθώς ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του 21χρονου επιθετικού στη Ζέμπλί Μιχαλόβτσε στην οποία έπαιξε ως δανεικός το δεύτερο εξάμηνο της περσινής χρονιάς.

Το τριφύλλι σύμφωνα με πληροφορίες δεν πήρε χρήματα για αυτή την παραχώρηση αλλά κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη πώληση του Κουντουριώτη τα επόμενα χρόνια. Για αυτό άλλωστε και ο "Κούντου" όπως είναι το παρατσούκλι του δεν βρέθηκε καν στην πρώτη του Παναθηναϊκού.

Ο Κουντουριώτης υπέγραψε για δυο χρόνια στην ομάδα της Σλοβακίας και αναμένεται άμεσα να βρεθεί και πάλι στις υποχρεώσεις της ομάδας της Σλοβακίας.

Η σχετική ανακοίνωση του τριφυλλιού αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Χρήστου Κουντουριώτη στην σλοβακική Zemplin Michalovce. O 20χρονος μέσος πέρασε από όλα τα κλιμάκια της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στις 17 εκεμβρίου 2017 και κατέγραψε συνολικά τέσσερις συμμετοχές με το Τριφύλλι. Ευχόμαστε στον Χρήστο καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ