ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανέτοιμοι οι Μουνιέ και Κουλιμπαλί

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με οικογενειακό φιλικό στο "Γ. Καλαφάτης" με τους Μουνιέ και Κουλιμπαλί να παίρνουν μέρος. Ο Αθανασακόπουλος το μοναδικό γκολ.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς προσπαθεί να ξαναβάλει τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης και το απόγευμα του Σαββάτου (5/1), πραγματοποιήθηκε εσωτερικό διπλό στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Οι "πράσινοι" αντιμετώπισαν τους "άσπρους" και νίκησαν 1-0.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθανασακόπουλος με πλασέ, μετά από κάθετη πάσα του Κουρμπέλη. Οι Μουνιέ και Κουλιμπαλί πήραν μέρος στο δίτερμα, κάτι που δεν συνέβη με τον Άλτμαν, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά. Επίσης, αγωνίστηκαν και τρείς ποδοσφαιριστές από την Κ19, ο σκόρερ και οι Ζαγαρίτης, Σερπέζης.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Χριστογεώργος, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ζαγαρίτης, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.

ΑΣΠΡΟΙ: Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Παντελάκης, Αποστολάκης (λ.τ. Αγγελόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης, Στάϊκος, Κάτσε, Μουνιέ, Κουντουριώτης, Σερπέζης, Βέργος.

Επειδή η επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με τη Λαμία για το Κύπελλο και τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ο Δώνης προγραμμάτισε προπόνηση για το πρωί της Κυριακής (6/1).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ