ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παίζονται δύο θέσεις

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ (19:30) τον Ατρόμητο και υπάρχουν ερωτηματικά για δύο θέσεις της ενδεκάδας και θα μάθουμε τις επιλογές του Γιώργου Δώνη λίγο πριν το ματς.

Το τρία στα τρία θέλει να κάνει σήμερα (19:30) ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, προκειμένου να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση και τα play off και να προσπαθήσει να φθάσει και την ΑΕΚ, που είναι έξι βαθμούς μπροστά του.

Μόνο ο Γιάννης Μπουζούκης από τους βασικούς θα απουσιάσει με τον Ατρόμητο, διότι ακόμα δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του. Αντίθετα, επιστρέφει ο Κουρμπέλης, που εξέτισε τη ποινή του.

ΕΝΝΕΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Οσον αφορά στην ενδεκάδα εννέα παίκτες είναι σίγουροι. Πρόκειται για τους: Διούδη, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ, Μακέντα. Για την μία θέση, λίγο πιο μπροστά από τον Κουρμπέλη στον άξονα είναι υποψήφιοι ο Δώνης και ο Ανουάρ.

Ο πρώτος είναι οκτάρι και την ξέρει καλά την θέση, ο δεύτερος είναι περισσότερο εξάρι και ο Παναθηναϊκός σήμερα θα πρέπει να βρει λύσεις απέναντι σε κλειστή άμυνα. Για την θέση του Μπουζούκη δεξιά, υποψήφιος είναι ο Μπεκ, που έπαιξε στην Ξάνθη, αλλά και ο Περέα. Ο Νάγκι δεν είναι έτοιμος να παίξει ακόμα από την αρχή και ίσως δώσει λύσεις στην διάρκεια του αγώνα.

ΙΣΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΙΝΣΟΥΑ

Μέχρι χθες το βράδυ, η Αλ Ουάχντα δεν είχε στείλει την πρόταση για τον Ινσούα, αλλά ο εκπρόσωπος του παίκτη διαβεβαίωνε τον Παναθηναϊκό ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό. Οπότε, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να είναι το σημερινό το τελευταίο παιχνίδι του Αργεντίνου μπακ με την πράσινη φανέλα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ