ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παίζει ο Γιόχανσον, αμφίβολος ο Ινσούα με Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Γιόχανσον ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και τέθηκε στη διάθεση του Δώνη για το ματς της Κυριακής ενώ η συμμετοχή του Ινσούα που πονάει στη μέση θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (18/1).

Ένα καλό και ένα κακό νέο στην προπόνηση της Παρασκευής για το Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό. Από τη μία ο Ματίας Γιόχανσον προπονήθηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Από την άλλη ο Εμάνουελ Ινσούα πονάει στη μέση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Ακρίτες είναι αμφίβολη.

Ο Αργεντινός δεν έχει τεθεί νοκ άουτ ακόμα καθώς το Σάββατο θα δοκιμάσει να προπονηθεί ενώ όλοι γνωρίζουν πως είναι ένας αρκετά δυναμικός μπακ. Οπότε αν τα καταφέρει θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή και θα αγωνιστεί. Φυσικά στη διάθεση του Δώνη είναι και οι Μακέντα, Δώνης οι οποίοι από την Πέμπτη μετείχαν κανονικά στην προπόνηση του τριφυλλιού.

Ο Γιώργος Δώνης εστίασε στα πλάνα του στον τρόπο με τον οποίο θα παίξει την Κυριακή το τριφύλλι ενώ οι Ανουάρ και Νάγκι έβγαλαν και πάλι όλο το πρόγραμμα χωρίς απολύτως πρόβλημα και δείχνοντας δείγματα του ταλέντου τους. Στα θετικά επίσης πως στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης μετείχε και ο Αποστολάκης. Από εκεί και πέρα ο Μπουζούκης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και οι Νούνες, Κότσαρης, Σέχου, Βαγιαννίδης, Μολό γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με την Ξάνθη με μια προπόνηση το Σάββατο το πρωί ενώ εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει από το "Ελ. Βενιζέλος" το μεσημέρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ