ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παίρνει τη διπλή αδειοδότηση

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Panathinaikos, panigiriko, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός είναι μετά από τρία χρόνια κοντα στην εξασφάλιση της διπλής (ελληνικής και UEFA License) αδειοδότησης από την ΕΠΟ καθώς έχει βελτιώσει τα οικονομικά του. Δεν έχει σχέση με την ευρωπαϊκή τιμωρία του τριφυλλιού.

Κοντά στην εξασφάλιση της UEFA License μετά από τρία χρόνια βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη διπλή (ελληνική κι ευρωπαϊκή) αδειοδότηση από την ΕΠΟ.

Πέρυσι το τριφύλλι είχε λάβει την ελληνική αδειοδότηση, είχε κοπεί όμως στην ευρωπαϊκή και τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Οδηγός για την εξασφάλιση της UEFA License είναι η βιωσιμότητα των οικονομικών δεικτών της ΠΑΕ και η αρκετά βελτιωμένη κατάσταση την τελευταία χρονιά.

Αξίζει να τονιστεί ότι η χορήγηση της διπλής αδειοδότησης δεν έχει σχέση με την ευρωπαϊκή τιμωρία της ομάδας καθώς ο τρίτος χρόνος αυτής παραμένει σε ισχύ ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν (2020/21) σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποια ανατροπή στις αποφάσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τους εναπομείναντες μήνες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ