ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: ΠΑΕ και Αλαφούζος διαψεύδουν για αποχώρηση Κωνσταντίνου

Παναθηναϊκός: ΠΑΕ και Αλαφούζος διαψεύδουν για αποχώρηση Κωνσταντίνου
EUROKINISSI

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και από το περιβάλλον του Αλαφούζου υποστηρίζουν ότι ο Κωνσταντίνου θα συνεχίσει στην προεδρία της πράσινης ΠΑΕ.

Η επικείμενη απομάκρυνση του Στράτου Σωπήλη από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνοδεύτηκε από έντονη φημολογία για γενικότερες ανακατατάξεις. Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας την Τετάρτη (19/21) έκανε λόγο για πιθανή αποχώρηση και του Βασίλη Κωνσταντίνου στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού διέψευσαν άμεσα τη συγκεκριμένη πληροφορία. Όπως τόνιζαν, είναι παντελώς ανακριβές ότι υπάρχει θέμα αντικατάστασης ή σκέψη απομάκρυνσης του Κωνσταντίνου από την προεδρία της ΠΑΕ.

Σε ανάλογο ύφος τοποθετήθηκαν "πηγές" προσκείμενες στον Γιάννη Αλαφούζο. Από το περιβάλλον του εφοπλιστή έλεγαν ότι ο Κωνσταντίνου θα συνεχίσει στο πόστο του και δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από άλλο πρόσωπο.

Προς το παρόν, φαίνεται πως δεν προκύπτει οποιοδήποτε ζήτημα με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα. Επιπλέον, ο Αλαφούζος επί αρκετούς μήνες αναζητούσε στελέχη για το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, αλλά δέχτηκε αρνήσεις στις κρούσεις που πραγματοποίησε. Διότι είναι γεγονός ότι η ΠΑΕ χρειάζεται ενίσχυση στο στελεχιακό δυναμικό, εξ' ου και η πρόσφατη προσθήκη του Κώστα Κωνστάντου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ