ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Όσα έδειξε η παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Όσα έδειξε η παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Δείτε στο VIDEO με την παρακάμερα του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την πράσινη αντίδραση στο πέναλτι του Βαλμπουενά που απέκρουσε ο Διούδης και τις οδηγίες του Δώνη στον Αλεξανδρόπουλο.

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League κατέγραψε αρκετές ενδιαφέρουσες εικόνες που δεν έδειξαν οι κάμερες της "NOVA".

Δείτε την άφιξη της πράσινης αποστολής στο ΟΑΚΑ και την προθέρμανση, το "όχι ρε Κίκο" του Γιώργου Δώνη στη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του να προηγηθεί με τον Φεντερίκο Μακέντα, καθώς και τον ενθουσιασμό στον πάγκο μετά την απόκρουση του Σωκράτη Διουδη στην εκτέλεση πέναλτι του Ματιέ Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ίδιο video ξεχωρίζουν επισης οι οδηγίες του προπονητή του τριφυλλιού στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως για παράδειγμα το "Σωτήρη επιστροφή" και "Σωτήρη όταν κερδίζουμε τη μπάλα πρέπει να πάρεις μέτρα" που ακούστηκε από τον τεχνικό του τριφυλλιού απευθυνόμενος στον Αλεξανδρόπουλο που πήρε φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ