ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστικά στο Κορωπί η προετοιμασία, τα τρία πρώτα φιλικά των πράσινων

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISS
Panathinaikos, proponisi (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει τελικά την προετοιμασία του στο "Γ. Καλαφάτης" με τους πράσινους να έχουν ήδη κλείσει τρία φιλικά ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις για ακόμη τρία παιχνίδια μέχρι την έναρξη της Super League.

Η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική. Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του στο Κορωπί και το "Γ. Καλαφάτης" με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με την προετοιμασία αλλά και τα τρία πρώτα φιλικά με αντιπάλους τη Μαρκό, τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης". Η ομάδα θα παραμείνει σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου στο διάστημα από 13 έως 23 Αυγούστου. Θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με Μαρκό (Κορωπί ή Μαρκόπουλος-22/8), ΟΦΗ (ΟΑΚΑ 26/8) και Απόλλωνα Σμύρνης (Ριζούπολη 29/8)".

Η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Αυγούστου με τις απαραίτητες εξετάσεις, τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ ενω η πρώτη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Στο τριφύλλι ψάχνουν για ακόμη τρεις αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια τόσο πριν όσο μετά απ' αυτά που έχουν ανακοινωθεί και μέχρι την έναρξη της Super League στις 12 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ