ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Oπως στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός θέλει στο Φάληρο να πάρει μία μεγάλη νίκη που θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά και βαθμολογικά και ο Δώνης έχει ετοιμάσει το πλάνο, όπως σε όλα τα φετινά ντέρμπι, που έχει δώσει η ομάδα και κυρίως με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την καλύτερή του εικόνα έχει δείξει μέχρι τώρα στα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε την ΑΕΚ, έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, από τους οποίους ήταν καλύτερος. Με αυτό το πλάνο θα πάει να παίξει σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Δεν θα παίξει πίσω από την μπάλα, δεν θα κλειστεί στην άμυνά του, κάτι που δεν έκανε σε κανένα ντέρμπι φέτος. Θα προσπαθήσει να είναι κυρίαρχος , να έχει την κατοχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες, για να σκοράρει.

Αυτό έκανε στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός σημείωσε δύο γκολ και έχασε την νίκη στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων. Με το ίδιο σχήμα και το ίδιο πλάνο θα παίξει η ομάδα του Δώνη. Είναι θετικό το γεγονός, ότι πλέον δεν έχει καμία ενόχληση ο Ζαχίντ, που δίπλα στον Μακέντα, θα δώσει βοήθειες στον Ιταλό και θα μπορεί να απειλήσει και ο ίδιος. Στην Τούμπα ο Νορβηγός μέσος είχε σημειώσει το ένα γκολ, όταν πίεσε και εκμεταλλεύθηκε το λάθος του αντιπάλου αμυντικού και βοήθησε πολύ στην δημιουργία.

Με το γνωστό 4-2-3-1 θα παίξουν οι πράσινοι και τους: Διούδη, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ, Μακέντα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Ο Γιώργος Δώνης αυτή την εβδομάδα ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τον Ολυμπιακό στους παίκτες του. Τον τρόπο που αναπτύσσεται, τον τρόπο που αμύνεται. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σκοράρει, αλλά θα έχει το νού του και στην άμυνα, όπου θα χρειαστεί να υπάρχουν καλά ντουμπλαρίσματα πάνω στα χαφ και τους ακραίους της ομάδας του Πειραιά, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος για τον Διούδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ