ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οπαδοί βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από το σπίτι του Αλαφούζου

Συγκεντρωση των οργανωμενων φιλαθλων του Παναθηναικου εξω αποην Λ.Αλεξανδρας και πορεια προς το ΟΑΚΑ  με κυριο αιτημα την αποχωρηση του Αλαφουζου απο την ΠΑΕ  Photo  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
Συγκεντρωση των οργανωμενων φιλαθλων του Παναθηναικου εξω αποην Λ.Αλεξανδρας και πορεια προς το ΟΑΚΑ με κυριο αιτημα την αποχωρηση του Αλαφουζου απο την ΠΑΕ Photo ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport EUROKINISSI SPORTS

Οπαδοί του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο το μεσημέρι της Κυριακής, ανεβαίνοντας προς το ΟΑΚΑ, προσπάθησαν να φτάσουν κοντά στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου.

Το συλλαλητήριο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Μερίδα οπαδών που ανέβαιναν προς το ΟΑΚΑ, έπειτα από το τέλος της συγκέντρωσης, αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου.

Καθώς γύρω από την οικία του μεγαλομετόχου υπήρχε αστυνομία, οι πράσινοι οπαδοί έφτασαν σε μικρή απόσταση, φώναξαν συνθήματα, πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν. Τα φυλλάδια έγραφαν πάνω " ...λευτεριά στην ΠΑΕ..."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ