ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δάκρυσε ο Σισέ μπροστά στην κάμερα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δάκρυσε ο Σισέ μπροστά στην κάμερα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague και ο Γάλλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. (VIDEO)

Ο Δημήτρης Σαραβάκος βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ημίχρονο του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ο Γάλλος παλαίμαχος στράικερ έζησε πολύ έντονα τις στιγμές.

Ο άλλοτε σταρ του Παναθηναϊκού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Δημήτρη Σαραβάκο κι αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς το πέταλο των φανατικών οπαδών του τριφυλλιού οι οποίοι τον αποθέωναν φωνάζοντας το όνομά του.

Μάλιστα εκεί έγινε "ένα" με τον κόσμο και είναι χαρακτηριστικό ότι κράτησε κι ένα καπνογόνο, πριν κάνει το γύρο του γηπέδου για να αποθεωθεί απ' όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο εμφανώς συγκινημένος Σισέ τόνισε:

" Είμαι συγκινημένος γιατί βρέθηκα στο γήπεδο όπου πέτυχα πολλά. Πάντα είναι ιδιαίτερο για μένα να είμαι εδώ" είπε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με την εικόνα του ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο.

" Είχαν ευκαιρίες και εκείνοι αλλά κι εμείς, πάντα είναι δύσκολο ένα ντέρμπι. Πρέπει να παίξεις και να νικήσεις το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία στο ημίχρονο. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό".

Ερωτηθείς για το αν ήταν ο Παναθηναϊκός η καλύτερή ομάδα που έπαιξε απάντησε: " Η σχέση που είχα με τους οπαδούς της ομάδας ήταν η καλύτερη που είχα ποτέ".

Δείτε το VIDEO:


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ