ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για άμεσο διαζύγιο με Δώνη

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζεται εκνευρισμένος από τη διαρροή της επιστολής και το περιεχόμενο της και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε άμεση λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δώνη.

Σκέψεις για άμεσο διαζύγιο με τον Γιώργο Δώνη έχουν μπει στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου από το βράδυ της Παρασκευής όταν και διέρρευσε το θέμα με την επιστολή προς τον 50χρονο τεχνικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος στα όσα έλεγε στον παλαίμαχο άσο των "πράσινων" και δη στο ότι θα ήθελε τίποτα να μη βγει στο φως της δημοσιότητας πριν τη λήξη των playoffs.

Αυτό δεν έγινε όμως με αποτέλεσμα από την Παρασκευή ο Γιάννης Αλαφούζος να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος για το γεγονός πως κυκλοφόρησε το θέμα της επιστολής και όχι τόσο για αυτό καθ' αυτό το περιεχόμενο της, το οποίο επίσης είδε το φως της δημοσιότητας.

Για αυτό και έχει στο μυαλό του ακόμα και την άμεση λύση της συνεργασίας του με τον 50χρονο προπονητή, μέσω απόλυσης, και μη παρουσίας του στον πάγκο του τριφυλλιού ακόμα και για τα ματς που ακολουθούν. Αν και οι δύο πλευρές για να χωρίσουν θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη.

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει έναν προπονητή, τουλάχιστον για ένα μήνα, και το πιθανότερο είναι πως θα πορευτεί με έναν υπηρεσιακό τεχνικό. Ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός; Κάποιος παλαίμαχος που και στο παρελθόν έχει κάτσει στον πράσινο πάγκο και θα δεχόταν να... βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ή κάποιος από τους προπονητές της ακαδημίας του τριφυλλιού που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι κάποιος εκ των συνεργατών του Δώνη καθώς το τιμ του 50χρονου τεχνικού θα αποχωρήσει όλο μαζί.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Όσο για την επόμενη μέρα δεδομένα ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη μια λίστα από διαδόχους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή. Σε αυτή είναι δεδομένα το όνομα του Ισπανού, Ντάνι Πογιάτος. O 46χρονος τεχνικός της Ρεάλ Κ19 είναι ένας από τους ανθρώπους στους οποίους έχει εμπιστοσύνη ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχοντας πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον Ζόρντι Κρόιφ με τον οποίο έχει δουλέψει μαζί στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Πογιάτος δεν έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής ακόμα σε μια ανδρική ομάδα αλλά ο Ρόκα θεωρεί πως το έχει.

Επίσης ο Καταλανός έχει στη λίστα του μια ακόμη περίπτωση Ισπανού προπονητή με τον οποίο έχει συνομιλήσει αλλά δεν είναι ελεύθερος αλλά το συμβόλαιο του λήγει στα τέλη της φετινής σεζόν.

Ενώ όπως έχουμε ήδη γράψει και ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ χαίρει της εκτίμησης του Τσάβι Ρόκα με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ο 48χρονος Ισπανός είναι ελεύθερος και θα μπορούσε να αναλάβει άμεσα την ομάδα αν αυτό θα ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.

Τέλος στη λίστα αλλά σίγουρα για την επόμενη σεζόν είναι ο Αντόνι Ιραόλα με τον Βάσκο προπονητή να έχει συμβόλαιο με τη Μιράντες που παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας όπου το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ