ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι Ρουμάνοι βάζουν τον Ιορντανέσκου στο παιχνίδι διαδοχής του Δώνη

Παναθηναϊκός: Οι Ρουμάνοι βάζουν τον Ιορντανέσκου στο παιχνίδι διαδοχής του Δώνη

Την ώρα που ο Πογιάτος αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού δημοσίευμα στη Ρουμανία κάνει λόγο πως ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου είναι στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση που θα αφήσει κενή ο Γιώργος Δώνης.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα ψάχνει για τον προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο του την επόμενη σεζόν. Οι πληροφορίες θέλουν κατά 90% αυτός να είναι ο Ντάνι Πογιάτος αλλά όσο δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς πράσινης ΠΑΕ όλο και θα κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα σενάρια και ονόματα.

Την Τρίτη ήταν αυτό του Ντούσαν Κέρκες της ΑΕΛ Λεμεσού που προέκυψε μέσω Κύπρου αλλά διαψεύστηκε άμεσα. Την Τετάρτη ήταν οι Ρουμάνοι αυτοί που έγραψαν πως ο 41χρονος Έντουαρντ Ιορντανέσκου, ο οποίος εδώ και οκτώ χρόνια κάθεται στους πάγκους ομάδων από τη Ρουμανία, αποτελεί έναν εκ των υποψηφίων για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.ro ο γιος του Άνχελ Ιορντανέσκου, που είχε βρεθεί και στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του στη Γκαζ Μετάν την οποία οδήγησε στα playoffs της Ligue 1 στη Ρουμανία επειδή το κλαμπ δεν του δίνει κίνητρο και δεν βρίσκει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που έχει.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως υπάρχει η πιθανότατα να πάει σε άλλες ομάδες όπως η Άστρα, η Κραϊόβα ή στα Αραβικά Εμιράτα αλλά η ποιο δελεαστική είναι να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Ο τίτλος του άρθρου μάλιστα αναφέρει: "Ο Έντι Ιορντανέσκου μπορεί να προπονήσει μια ελληνική δύναμη, αφού έφυγε από την Γκαζ Μετάν".

Το κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Γιώργος Δώνης αποχωρεί, στέκεται στους παίκτες που έχει στο ρόστερ του Παναθηναϊκός, στην επιχειρηματική οντότητα του Γιάννη Αλαφούζου ενώ τονίζει πως η πετυχημένη παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ είναι κάτι θετικό και για τον ίδιο. Το πιθανότερο βέβαια είναι πως πρόκειται απλά για ένα σενάριο ή ένα δημοσίευμα από πλευράς Ρουμανίας και τίποτα παραπάνω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ