ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι ρήτρες το πρόβλημα για τον Ρινάλντι

Παναθηναϊκός: Οι ρήτρες το πρόβλημα για τον Ρινάλντι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός και ο Ρινάλντι διαφωνούν σε ένα σημείο της διαπραγμάτευσης που δεν αφορά το οικονομικό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Από την πρώτη μέρα που άρχισαν οι συζητήσεις του Λαουτάρο Ρινάλντι με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την οφειλή των 820.000 ευρώ, υπάρχει η εκατέρωθεν διάθεση για συμβιβασμό. Ωστόσο, μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης απέβησαν άκαρπες.

Η ΠΑΕ έχει πληρώσει 200.000 ευρώ στον Αργεντινό επιθετικό και τα χρωστούμενα έχουν μειωθεί στις 620.000 ευρώ. Το ποσό χωρίζεται σε δύο μέρη: 500.000 ευρώ είναι η αποζημίωση και 120.000 ευρώ είναι το άθροισμα από την παραβίαση των ρητρών ασυνέπειας στον προηγούμενο διακανονισμό.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποδέχεται τις 500.000 ευρώ, αλλά επιχειρεί να μειώσει ή να εξαλείψει τις 120.000 ευρώ, μέσω της νομικής επιχειρηματολογίας που κατέθεσε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Ασφαλώς, ο Ρινάλντι από την πλευρά του δεν συναινεί στην αξίωση του Τριφυλλιού και επιμένει στη συνολική εξόφληση του, υποστηρίζοντας ότι παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση 1,1 εκατομμυρίου ευρώ που προέβλεπε το τετραετές συμβόλαιο του.

Είναι προφανές ότι το αίτημα του Παναθηναϊκού δεν έχει τη συγκατάθεση του Ρινάλντι και δεν αφορά οποιαδήποτε διαφορά στο οικονομικό. Έτσι και αλλιώς, ουδέποτε οι δύο πλευρές διέκοψαν την επικοινωνία τους, πάντα επικρατούσε συνεννόηση, ωστόσο κάποιος από τους δύο πρέπει να υποχωρήσει ώστε να επιτευχθεί συμφωνία. Κάτι που για την ώρα δεν διαφαίνεται στον ορίζονται.

Περαιτέρω, σύντομα η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ θα ανακοινώσει την απόφαση της, αφού είχε εκδικάσει στις 17 Δεκεμβρίου την προσφυγή του Ρινάλντι κατά του Παναθηναϊκού. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Αργεντινός στράικερ δεν έχει την πρόθεση να απαιτήσει την πρόβλεψη αφαίρεσης βαθμών στις όποιες ετυμηγορίας, δείχνοντας τη διαλλακτικότητα του…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ