ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι προϋποθέσεις Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά

Παναθηναϊκός: Οι προϋποθέσεις Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τα δύο αιτήματα που έχει ο Γιάννης Αλαφούζος για να "μετακομίσει" ο Παναθηναϊκός από την ΕΡΤ στη Nova.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για τα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" έχουν διαρκείς επαφές με τηNovaκαι με την ΕΡΤ, προκειμένου να καταλήξουν στο κανάλι που θα μεταδώσει τα εντός έδρας παιχνίδια τους για τη σεζόν 2019-2020.

Αυτή τη στιγμή, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα "σπάσει" το συμβόλαιο του με την ΕΡΤ και θα πάρει "μεταγραφή" στηNova. Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει θέσει δύο απαράβατες προϋποθέσεις, όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr.

Ο Αλαφούζος αρχικά θα ζητήσει τις οικονομικές εγγυήσεις όσον αφορά στη τήρηση των συμφωνημένων ημερομηνιών για τις καταβολές των δόσεων. Ένα αίτημα που φαίνεται πως το συνδρομητικό είναι διατεθειμένο να ικανοποιήσει, προκειμένου να προσθέσει τον Παναθηναϊκό στο "μπουκέτο" του.

Η δεύτερη προϋπόθεση αφορά τη διάρκεια της συνεργασίας. Ο Αλαφούζος επιθυμεί μακροχρόνια δέσμευση, ώστε να υπάρχει ένα μακρόπνοο πλάνο για τη διοίκηση. Αυτό αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευση και θα καθοριστεί ως διετής ή τριετής σύμβαση από τις συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τα στελέχη τηςNova.

Για το οικονομικό αντάλλαγμα που θα λάβει ο Παναθηναϊκός, η διαφορά είναι μικρή. Το αντίτιμο που θα πληρώσει ηNovaαναμένεται να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Αναμφίβολα, πρόκειται για σημαντική αύξηση σε σχέση με τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται στη συμφωνία με την ΕΡΤ.

Πάντως, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει το αργότερο στις αρχές Αυγούστου. ΗNovaκαι η ΕΡΤ θέλουν να διαμορφώσουν το πρόγραμμα τους και δεν θα χρονοτριβήσουν άλλο. Οπότε, αναμένονται οι τελικές επαφές και οι "πράσινοι" θα ανακοινώσουν σύντομα την τηλεοπτική "στέγη" τους.

ΠΡΟΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Με φιλικό στο "Σπύρος Λούης" θα κλείσει ο Παναθηναϊκός τον κύκλο της προετοιμασίας του για το καλοκαίρι του 2019. Το Σάββατο 17 Αυγούστου, θα υποδεχτεί την Ξάνθη, με τη σέντρα να ορίζεται στις 20:30. Αυτό θα είναι το τελικό τεστ, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ