ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες είδαν το Ολυμπιακός-Τότεναμ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τριαντάλεπτο video με στιγμιότυπα από το Ολυμπιακός-Τότεναμ πρόβαλε ο Δώνης στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αρχίζοντας την τακτική προετοιμασία για το ντέρμπι.

Από την αίθουσα του video άρχισε η Παρασκευή (20/9) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του έδειξαν επιλεγμένα στιγμιότυπα από την ισοπαλία 2-2 του Ολυμπιακού με την Τότεναμ και εστίασαν στα πλεονεκτήματα και στα μειονεκτήματα των "κόκκινων".

Στην ανάλυση που διήρκεσε περίπου 30 λεπτά, ο Δώνης εξήγησε πως επιτίθεται και πως αμύνεται ο Ολυμπιακός, επέστησε στους παίκτες του την προσοχή για όσα πρέπει να προσέξουν και εστίασε στις πιο κομβικές "μονάδες". Σύμφωνα με τον Δώνη, ο αιώνιος αντίπαλος αναπτύσσεται κυρίως από τα άκρα, έχει μεγάλη δύναμη αλλά και συνάμα αφήνει κενά προς αξιοποίηση.

Κατά το "σκανάρισμα" του Ολυμπιακού, ο Δώνης επαναλάμβανε συχνά στους ποδοσφαιριστές του ότι καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη του ντέρμπι θα είναι τα ατομικά λάθη. Σε μερικές φάσεις, ο Δώνης υπέδειξε πως πιέζουν οι "κόκκινοι" και επισήμανε πως αν οι ποδοσφαιριστές του δεν αντιδράσουν σωστά, θα δώσουν εύκολες αντεπιθέσεις.

Ο Δώνης δεν άφησε στίγμα για το σύστημα που σκέφτεται, αλλά όποια επιλογή και να κάνει, θα ενισχύσει τις πλευρές του. Διότι έδωσε μεγάλη έμφαση στην πλαγιοκόπηση του Ολυμπιακού και στο πως θα την αναχαιτίσει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ